Unutma Beni - Fox Tv

dün yarısını izleyebildim emineyle şerife kıngecesi yapacaklardı. şu an izlediğime göre kınagecesi olmuş .. ve nazlı çok bağırıyor sağasola anneside doktor önerdi senin hareketlerin normal değil diye

ya evet bende izliyorum bayagıdır.şu nazlı gıcıgına sinir oluyorum.kendine bakmıyo ali'ye laf söylüyo. rauf öcünü alacak.ayyyyy çok hızlandı dizi. işte şimdi macera başlıyor.....

bu şerif de halada son zamanlarda çekilmez olmaya başladılar yaa emine ye karşı

gerçekten , halaya bende sinir olmaya başladım ...hangi kız dayanır bu kadar isteğe ,kaprise, hep onlara anlayış ...

canlarımmm bugün nolduu özet geçinn şu garibe sınawım wardı izleyemedimdeee

bugün bende kaçırdımmmmmm..çok üzgünüm çünkü bugün baya heyecanlıydı galiba. anlatan yokmuuu?

ne olcak ali ve ilkay mantı yemeğe gitti ali kendi kaşığından filan yedirdi tabi bu arada rauf onları izliiyo ay bende cnm nasıl mantı çekti o ara neysesonra şirkete döndüler nazlı bekliyo rauf ilkayı çağırdı evlen benimle dedi ilkayda olmaz filan dedi sonra nazlı gıcığı ilkayın yanında ilkaycım kocamı özledim geldim dedi.
şerif emineye kızgındı emine eski okul arkadaşlarıyla buluştu geç kaldı diye biraz küstüler sonra yatak odasında şerif geldi ve emineyi yatağa götürdü sonra öperken başka yerlere konuyu kaydırdılar geriside pek önemli değildi.

arkadaşlar iyi anlatmadım biliyorum ama mksat merak gidermek

he bu arada rauf size dar etcem filan dedi ilkayın arkasından.

teşekkürler bebişim valla yeterli oldu..ya bu nazlı da kendi yaptıklarını unuttu iyice üste çıkmaya başladı alinin yerinde olcaktım cümle aleme anlatırdım böyle yaptıgı için.ayrıca emineyle şerifte daha ilk günden bir sürü kavga ettiler ya bu nasıl iş emine deli gibi aşıgım diye evlenmek için can atıyordu şimdide herşeye kapris yapıyo nasıl iş bu ya..

sevıyordum cok sacmaladılar.nazlıdan korkulurmu ya?ılkayı bıraktı gıttı.ne kaybedecekler kı?halaya sınır oldum.dogudakı durumu tesvıklıyolar.zorla evlenme konusu.kendı onurları ıcın.sevmedıgı mutsuz evlılık yapsın dıye.sacma geldı.oburu serıf kıza yapmadıgı kalmadı.evlenene kadar herseyı gıyıyodu kız sımdı gıydırdıklerıne bak.cok abuk konulara ornek oluyolar sınır oldummmmmm.

Resmen gıcık oldum ya o şerif emineye resmen paçavra gibi davranıyo sürekli sinirli halleri ilkaya evlenmiyo diye halasıyla baskı yapmalar bi insan sevmediği bi insanla nasıl evlenir zorlamı sanki ilkay raufla bişeyler yaşamışta ayrılmış gibi çok büyütüldü bu evlilik hikayesi,şerif emineyle evlendi hemen değişti bence kız bekarken daha mutluydu,bide nazlıya gıcığım hem suçlu hem güçlü aliyi tehtit edip duruyo alide ne korkuyosa çok saçma sanki boşanmak istese boşanamazmı çocuğun ondan olmadığını her şekilde kanıtlar mesajları gösterse yine boşanır iyice saçmalaştı bence

bencede cok saçmaladılar ya...
hel nazlının tehdit etmelerine gıcık oluorum..
bugünkü bölümde noldu acabaa??

yine aynı muhabbetler bi gelişme yok şerif gıcığı emineye çok kötü davranıyo kız artık bunaldı nazlı aliyi alıp şeker halalara gidelim ilkayı görürüz dedi gıcıklığından fazla bişey olmadı uzattılar sakız gibi olayı

pöfffffffffff
yaa sinir oluorum şerifee
resmen köle hayatı yaa aldırdıgı giysiler flnn...
bi de şeker e gıcık oluomm yaa çarşafı görelim dediii yuhh yani..
uzatmak için saçmalıyorlar ya..
bide rauf nazan a mı yanaşıo bana mı öle geldii

kızlar yavz raufun oğlu büyük ihtimalle
şerif,hala,nazlı da çok sıktılar ,dizi ağır zaten iyice ağırlaştırdılar insan izlerken sıkılıyor

ıste bende dunkı yazımda bunları kastettım resmen sacma sapan konulara ornek oluyolar.yanlıs seylere konu yapıp bunları gercekten yasayan vatandaslarımızı onaylamıs oluyolar.cok yanlıs yone gıdıyor.sınır olmaya basladım.kanalı gec begenmıyosan dıoyebılırsınız ama ben kapadım gectım hadı seyredenler ornek alıyolar.ve bazıları yaptıklarına yoldas bulup kendılerını haklı cıkarnaya kendılerınde hak buluyolar......(((((((

kızlar yavz raufun oğlu büyük ihtimalle
şerif,hala,nazlı da çok sıktılar ,dizi ağır zaten iyice ağırlaştırdılar insan izlerken sıkılıyor

evet evet raufun oglu o yaa bende öyle anladımm

evt cnmm bazı bilinçli insanlar böle dio yanlıs fln die ama bilinçsiz olup bunlara inanalarda kendilerini haklı görüolar

aboo..işe başladım başlayalı izleyemiyordum..bu ne ayol dallası geçmiş dizi..

dallası çoktan gecti hergün izlememe ragmen kim kime aşık ben bile bazen karıştırıyorum.. bu dizinin bi özelliğide olaylar çok çabuk tersine dönüyor mesela nazlı suçluyken korkarken şimdi ali korkmaya başladı rauf olaylara ses çıkarmamaya başladı şerifle emine olayı ise nişanlıyken başka evliyken çok başka olmaya başladı..yani garip değişikliklerle saçmalamaya başladılar

emine hamileeeee.....
ilkay da nazlı ya selçuk u bildiğini sölediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…