Unutma Beni - Fox Tv

olacak olacak, o nazlinin yalani ortaya cikacakkkkkk bukadar kotu seyler olduktan sonra senaryoda iyi biseylerde vardir heralde

emineye aferin aklını başına toplamaya başladı şerif gibi erkekler düşman başına

şu şerif ne kadar gıcık bi adam yaaa gel beni öldür dioooklava: klava: klava:

evet vala haklısınn
emine ye de gıcık olmustum ama sonuna dogru düzeltti kendini
pazartesi tuğçele yavuz arasında bişeyler olcak
asu cıkdı mı ki diziden geri döncek mi acaba

Şerif oğlunuda düşman etti ilkaya o senin kardeşn be nasıl bi adam bu,illet oluyorum eminede ilkaya cephe aldı sanmıştım bi an,adam kardeşine herkes düşman olsa rahatlayacak,hem ali ona daha önce nazlının aldattığını söylememişmiydi,bu arada meral birden nazlıyla annesinin konuşmalarını duydu sandım meğerse boşanma haberine morali bozulmuş,halbuki o kadarda sesli konuşuyolardı nasıl olduda duymadı hayret..Bence asu çıkmadı diziden bi süre sonra geri dönücek ama o arada yavuzla tuğçe işi ilerletmiş olacaklar bilmem bana öyle geliyo sanki

benden başka bu diziyi izleyen yokmu ben çok seviyorum hergün izliyorum sabah saat 8 de eski bölümleri oynuyor yine bakıyorum :roflol:

Merhabalar,
Bende başından beri diziyi izliyorum. Mayıs ayında başladı Nazlı hamileydi Ocak ayına geldik hala doğuramadı. çok merak ediyorum bebek ne şekilde olacak, herhalde doğar doğmaz ilkokula başlarsırnaşık şey çok tutarsızlıklar var bu da komediye çeviriyor. halada anlamış değilim neden Nazlını yaptıklarını anlatıpta kendini aklamıyor, :roflol:

uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar, izleyicinin sıkılmasınıda umursamıyorlar.

Amma saçmaladılar ya...
salak ilkay hala o evde hayalet gibi geziyo....
salak çekip gitsene...
ali de bi manyak zaten hala nazlı hanımın kirli çamaşırlarını dökmüyo ortaya.....klava:

kızlar izleyen varsa özet geçermisiniz

arkadaşlar ali nazlının marifetlerini neden gün yüzüne çıkarmıyor ya...ayrıca diziyi uzatmak için saçmalamaya başladılar:1closedeyes:

benim kurs baslayinca haftada 2-3 gun bakamiyorum arkadasin dedigi gibi izleyenler ozetleyebilirlermi aceba
birde su dizi bitiminde COK YALNIZIM diye baslayan sarki kimde vaaaaaaarrrrrrrrrrrr
sarki ismini bilen varmi ??

ben de isliyorummmmmmmmmmmm ..kaçırmadığım hemen hemen yok giibii..bu arada nazlı gerçekten hamile heralde ya bi doğuramadı gittiii..bi de daha ali söylemedi ya deli edio benii illa gel diyorlar yaa evee
tuğçe ile de yavuzzz sanırım bundan sonra sevgili olcak baksana kızı diziden çıkarttılar sanırsam .ya da gelip şok mu geçircek anlamadım gitti .......ilkaya da sinir oluyorum :ailesini bi de ne yüzle arıyor yazık babasına ya : bi de şerif beni uyuz ediiiiiiiiii ne tuhaf ya emine gibi çıtırı bulmuş diimiiiii hehhe ya çok yorum yaptım sanırsam

yaben bugün izleyemedim neler oldu acaba? rauf ilkaya gidiordu kafasına silahı dayıyordu reklamlarında ..,izleyen varsa anlatsın nolur netten de bulamadım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…