Of bu ilkayla alide acıların çocuğu gibi oldular ya:ecrin_bebek:,hele o şerifin yaptıkları aliyle ilkayın ısrarla nazlının olayını saklamaları anlamıyorum neden kimse nazlı selçuğun sevgilisiydi çocukta onundu demiyo daha kaç bölüm böyle geçecek heralde 100 bölüm sonra ortaya çıkardelikafadulden
arkadaşlar ben kısaca ozetliyim
malum cuma gunu ali ilkayı aramıs orda bitmişti neyse ilkay aliye koye gıdecegını soyledı benı alide hemen ilkaylara geldi sonra ortalık birbirine girdi malum şeref evlere şenlk zaten girdiler birbirlerine ali ben ilkayı almadan gitmem falan dedi şerefde bıcak cektı itişip kakışdılar bi muhdet sonra barboros gedli araya girdi şerefin elinde bıcak vardı aliye sallarken malumunuz barbarosa girdi bıcak sonra hastaneye kaldırdılar durumu agır cok kan kaybetmısler serefide polisler aldı goturdu karakola oyle bitti yani kısaca ozeti bu arkadaslar a.s.
arkadaşlar ben kısaca ozetliyim
malum cuma gunu ali ilkayı aramıs orda bitmişti neyse ilkay aliye koye gıdecegını soyledı benı alide hemen ilkaylara geldi sonra ortalık birbirine girdi malum şeref evlere şenlk zaten girdiler birbirlerine ali ben ilkayı almadan gitmem falan dedi şerefde bıcak cektı itişip kakışdılar bi muhdet sonra barboros gedli araya girdi şerefin elinde bıcak vardı aliye sallarken malumunuz barbarosa girdi bıcak sonra hastaneye kaldırdılar durumu agır cok kan kaybetmısler serefide polisler aldı goturdu karakola oyle bitti yani kısaca ozeti bu arkadaslar a.s.
şu gıcık nazlıyı korumak için düştükleri duruma bakın yaa.gıcık kzı koruyorlarr.söyleyin gitsin..
cok severek ızlıyodum.resmen cozuttular.halası babası duyacak dıye saklamıyolarmıydı gerceklrı ya adam hastanede oburu hapıste hala gerceklerı soylemıyo alı denen adam bebek benden deıl demıyo anasına babasına boyuna azar ısıtıyo herkesten olmaz bu kadar sacmalık ya nazlı kımmıs herkes onu koruyo.sacmalık oldu ıyıce.gozu donmus adamın karsına gecmıs gıdyorum dıyo.sankı ılkayı yollayacak caktırmadan gıt.
bu senaryoyu yazanı çk merak ediyorum..herşey çok saçma.hergün yayınlanıyor diye herşeyin suyunu çıkardılar..oyuncular hiç güzel rol yapamıyorlar...hele şerif karakterine çok sinir oluyrum ve rauf'un göz mimikleri çok saçma..ilk başlarda bakmıştım biraz şimdi çok sinir oluyorum..madem bu kadar uyduruk bir senaryo ile izleyicinin karşısına çıkacaklar haftada bir yayınlansın ki doğru düzgün iş çıksın ortaya..