Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olcak ali ve ilkay mantı yemeğe gitti ali kendi kaşığından filan yedirdi tabi bu arada rauf onları izliiyo ay bende cnm nasıl mantı çekti o ara neysesonra şirkete döndüler nazlı bekliyo rauf ilkayı çağırdı evlen benimle dedi ilkayda olmaz filan dedi sonra nazlı gıcığı ilkayın yanında ilkaycım kocamı özledim geldim dedi.
şerif emineye kızgındı emine eski okul arkadaşlarıyla buluştu geç kaldı diye biraz küstüler sonra yatak odasında şerif geldi ve emineyi yatağa götürdü sonra öperken başka yerlere konuyu kaydırdılar geriside pek önemli değildi.
arkadaşlar iyi anlatmadım biliyorum ama mksat merak gidermek
he bu arada rauf size dar etcem filan dedi ilkayın arkasından.
kızlar yavz raufun oğlu büyük ihtimalle
şerif,hala,nazlı da çok sıktılar ,dizi ağır zaten iyice ağırlaştırdılar insan izlerken sıkılıyor
ıste bende dunkı yazımda bunları kastettım resmen sacma sapan konulara ornek oluyolar.yanlıs seylere konu yapıp bunları gercekten yasayan vatandaslarımızı onaylamıs oluyolar.cok yanlıs yone gıdıyor.sınır olmaya basladım.kanalı gec begenmıyosan dıoyebılırsınız ama ben kapadım gectım hadı seyredenler ornek alıyolar.ve bazıları yaptıklarına yoldas bulup kendılerını haklı cıkarnaya kendılerınde hak buluyolar......(((((((
aboo..işe başladım başlayalı izleyemiyordum..bu ne ayol dallası geçmiş dizi..