Unutma Beni - Fox Tv

yok kız ne oğlu ama çetinin eski rolü iyiydi yaaa bu hiç olmamış hani cihanı getirselerdi daha iyiydi

varya diziye başka boyut kattılar ya helal olsun ya konu nasıl başladı şimdi nelerle uğraşılıyo ilkayla ali evlensede artık vajinusmus olur bu kız ay adamın tacizini ammada taktı ne ya iki gündür şok halinde evlensede unutmaz bu kız şimdi

şerife gıcık oluyorum ya barbara iş veriyo sanki oranın sahibi ne bu hava ya

çetin bu role hiç olmamış,daha genç birini bulabilirlerdi

bu çetin i ne die sokular ki anlamadım

yarısını izleyebldm bende..
asu da ne mn gitti e zmn sevgili yaptı ne zmn ayrıldı hiiiç anlamadım

tam ben dicektim kız makyajlı yatıyor makyajlı kalkıyor :roflol:
gözlerde rimel dudaklarda parlatıcı.dünde dikkatimi çekmişti rimelleri bide baya baya belli yani lülülülülülü

anammmm çetin girdi dizeyee bizim hallerini izleyenler bilir.raufun misarifinden bahsediyom.
zaten yavuz raufun oğlu.buda raufun oğlu olmasınnn

evet canım yaa bide dediya hiç bana benzemiyosun diye.yoksa benmi yanlış anladım.bide nazan dediya hayırdır hangi arkadaşın diye.olabülür yanıııı-tatlicadiarzu-

nazan da amma kıskanççç ayol.....

Ay evet bu yeni cocuk bizim evin hallerinde neva ve rüya nın ortak aşkıydıı eheheh :)))

şimdi de bu dize de asu ile tuğcenin vs kızların ortak aşkı oluuurrr

ya kızlar izelyemedim...hergün ben gidecek değilim ya bugünde bize misafir geldi:))))

ha bu arada sankim afeti devran betik benizlik uyuz ilkay bişe yaşamış gib gidip banyo yapıyooo..oda bişemi yaa benm arkadaşım nelerr yaşadııı

emineye ne oldu
biri anlatsın
biz kaçırdık o arayı
neden serif ten uzak duruyor
ayyyyyyyyy ilkay da o kadar abarttı ki
o kadar hassassan ara ali yi
beraber gidin
lunapark a oyun oynamaya gitmiyorsun ya
iş bu
hemde gazeteden reklam ajansı işi
insan böyle düşüncesiz olur mu!

önce nazlıyı sakladılar herşeyi bu hale getirdiler şimdi de taciz olayını saklıyor ilkay.bu seferde ali güvensizlik kıskançlık falan yapar ayrılırlar kesin.ilkayda deli gibi bunalıma girdi.anlayamadım gitti bu kızın ruh halini.

evet canım yaa bide dediya hiç bana benzemiyosun diye.yoksa benmi yanlış anladım.bide nazan dediya hayırdır hangi arkadaşın diye.olabülür yanıııı-tatlicadiarzu-

bana benzemiyosun demedi cnm babana hiç benzemiyosun dedi o çalışkandı dedi

emine vajinusmus mu oldu ki??

ama konuyu öyle işliceklerse çok saçma

vajinusmus öyle değil çünkü,bu dokunmasına bilem izin vermiyoşakkıdı

emine vajinusmus mu oldu ki??

ama konuyu öyle işliceklerse çok saçma

vajinusmus öyle değil çünkü,bu dokunmasına bilem izin vermiyoşakkıdı

Evet tam benim aklimdan da o geciyodu bi girip yaziyim dedim sen yazmissin ama boyleyse cok sacma
Su nazlinin hamile kiyafetlerinede bayildimm haa turlu turlu giyiyoo doguramiyasica

adoş iyice kaptırdı aleve yalnız aynı bizim evin hallaerinde şadanınkarısını aldattığı kadında böyle yapmıştı keşke başka işleselerdi konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…