Unutma Beni - Fox Tv

ay bu kız doğuramamış hala
kaç gündür izlemiyordum
bugün bakayım belki doğurmuştur dedim ama hala yerinde -tatlicadiarzu-

salak
o evrakları okumadan imzalamasın ya
ayyyyyyyyyyyy
ne pis çıktı şu rauf
yani ali zıtlaştı senle tamam ama
asıl ortada kıvıran ilkay oldu
git onlarla uğraş madem
adalet cazgır mazgır ama
evine yurduna bağlı hatun
seviom ya ben onu
yanlız benim anlayamadığım
emine neden kaçıyor şeriften?
bunu bilen varmı???

salak
o evrakları okumadan imzalamasın ya
ayyyyyyyyyyyy
ne pis çıktı şu rauf
yani ali zıtlaştı senle tamam ama
asıl ortada kıvıran ilkay oldu
git onlarla uğraş madem
adalet cazgır mazgır ama
evine yurduna bağlı hatun
seviom ya ben onu
yanlız benim anlayamadığım
emine neden kaçıyor şeriften?
bunu bilen varmı???

EVET BENDE EMİNEYİ ANLAMADIM.YOKSA VAJİNUSMUSMU OLDUUU:uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU

EVET BENDE EMİNEYİ ANLAMADIM.YOKSA VAJİNUSMUSMU OLDUUU:uhm::uhm:CADIARZUCADIARZU

ölüp gidiyodu o salak için,şimdi noolduysa artık!! aaman zaten kafe için yalan söledi gene o psikopata duyunca kıyameti koparacağını bile bile,nasıl olsa bunu duyunca çıldırıp gene ayrılacak emineden,e senaristlerde şimdi emineyi soğutmaya başladılar galiba,vallaha dıkkandım haaa :1ninca:

offffffffffffffffffffffffffffffff hiçbir dizide bu kadar entrika saçmalık görmedim yaaaaaaaaaa

ayy kızlar ben de bugun izleyemedim ama bişi olmamış yine.....

Ay Nazlıı doğurana kadar ben doğururum insallahh :)) amiinnn deyin kızlarr :)))

Ali ile ilkay da söz kesiyorlar ancakk... yaa basın nikahııııııı yapın cocugu :=)

oooffff offfff nazlı bugünde doğuramadı nolcek bu kızın hali
ya bu arada eminenin neden şeriften kaçtığını bilen varsa söylasin çok merak ettim yaa noldukisositososito

Ali ile ilkay da söz kesiyorlar ancakk... yaa basın nikahııııııı yapın cocugu :=)

amin cnmmmm :)))

naber kız malibuu izledin mi diziyi ,
mezunıyet ne zaman tatlım?

yok bitanemm yaa
nerde izleyiim okula gidiom yaa
pazartesi izlerim :))) daha var vala 3 sene fln mezun olmama :))

ahh tuba anca biz diyozz biz duyuyoruz kimseninbizi tınladığı yok....bende diyomm gidin basın nikahı yapın bebeyiiiigamyoncuiremsugamyoncuiremsu

slm kızlar yorumlarınızı hep takip ediyordum fakat yazmak bugüneymiş dün bişeye çok güldüm sanki ilkay çok güzel afetmiş gibi iş görüşmesine gittiğinde kapıdan girdiğinde patronun ilk görüşte vurulmasına çok güldüm sanki afet-i devran kaydirigubbakcemile3

Ayşecim sorma yaw.. hala söz kesiyolar yaw bi nikahı basın önce garantiye alın demii :))

Yarenaz o patronnn orada hazır ilkay ı bekliomuş gibi hakkaten yani...

-- ay kızlar şimdi emine şerifle uyandı ortada cocuk var ama eminenin dudakta parlatıcı ile uyanıyor :)))

Malibu tatlı senin 3 senen mi varr .. tabi derslerden fırsat buldukça diziyi ancak takip edersin.
ay sen dha çömezmişsin canım yaa..ben son senen sanıyordum...
çıtır kız seni seni....ooh gez toz yaşa vallahi en guzelii üniv.yılları
:))))

ha diziye yeni nefes geliyo rauf arkadaşını oğlu yavuzun yanına yerleşecek kızlardan biride tavlar herhalde yoksa niye geliyoki şimdi diziye yeni biri.............

senarist iyice saçmaladı asu avusturyada 2 hafta kaldı ne zaman ilişkisi oldu anlayan varmı?ne yazdığını unutuyo bence senarist...........

anammmm çetin girdi dizeyee bizim hallerini izleyenler bilir.raufun misarifinden bahsediyom.
zaten yavuz raufun oğlu.buda raufun oğlu olmasınnn

X