Unutma Beni - Fox Tv

bu arada tuğçe yine yaptı yapacağnın...yine duygu sömürüsü vs vs artık sinir oluyorum yavuzaa tuğçeyee

yazık asuyaaaa...yavuz bahaneler aryıo ayrılmak için ama :jeyyar:asu öğreneck sonunda arkasından neler karıştırdıklarınımirmirmirmir

:jeyyar:tam anlatacaktıki şerife alinin doğru söyledğini rauff saolsunnnn penceredn fırladı hemen:1shok::1shok:

evett canm aynene ölee ama bu nazlı olayı kadar heycanla beklenmiikaydirigubbakcemile

evet canım ..kesinlikle haklısın..ben tuçeye acıyordum istiyordum yavızla olsun ama yavıza acıdım vala..benim bildiğim erkekler ilgilenmez çocuk sorumluluk duydu sardı sarmaladı ama.............yalan söylemesi tuçeye eksi puan getirdi benden :)) kociş geldi benim ben kaçar....gelirim yine.... :teselli:

evet canım ..kesinlikle haklısın..ben tuçeye acıyordum istiyordum yavızla olsun ama yavıza acıdım vala..benim bildiğim erkekler ilgilenmez çocuk sorumluluk duydu sardı sarmaladı ama.............yalan söylemesi tuçeye eksi puan getirdi benden :)) kociş geldi benim ben kaçar....gelirim yine.... :teselli:
aman nee sorumlululk birini alıyoo biriin bırakıyoo hemde en yakın arkadaşlarr bunun nersi sorumlu???tuğçe=yalan=karakedi....gitmeseydin kocişinide çağırr oda gelsinn beraber yazardınız oda öğrenmiş olardı raufun kim olduğunua.sa.s:roflol:laelaelaelaelae

tugce bastan bunları ayırmak ıcın neler yaptı.kendısını sevmeyen baskasına asık adamla ne ısı war?aldı ıste sonunda.hala bebegı kullanıyor asudan ayrılsın dıye.ayıp yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

sarı papatya
ugun ne oldu
lütfen anlatırmısın
nazlı herkesin içinde merale itiraf etmişti en son...

of ya merale çok acıdım asuya sinir oluyorum ben tuğçeyle yavuz birlikte olsun istiyodum şimdi çocukta yok şimdide aliyle ilkayın evlenememe durumu olacak ama bu dizi biter bana kalırsa 30 ağustosta başladı ilk bölümü ama bizim evin halleri gibi değil yani aynı konular üzerinde sırlar filan haftalık diziler gibi günlük bir dizi için çok kısıtlı bir konusu var.

onu aliş portakal sularıyla besledi ya hani :içelim: iyice büyüttü kaydirigubbakcemile3 uyuz yaa :lepi: :lepi:

evet ya aman portakal suları yemekler ohh ilkay hanım kaf dağına çıktı:eek:klava:

alişte ne buldu şunda anlamadım ya adam o kadar uğraşıo bu mıy mıy

senin raufçuüuda ekti uyuzz uyuzzz ay gıcık kız yaakötükedihüso

ya şu tığçe ye deli oluom gıcıkkk kız yaaa o da ilkayın arkasından ikinci uyuz sinir şey

bebeği koz kullanıo idiot ya asuyla olsun yavuz inadına yavuzda bi gıcık ne yaptığını bilmio

sağolun kızlar izleyememiştim sayenizde ola n biteni öğrendim güzel bir bölüm olmuş gene itirafın rüya olmadığına çok sevindim

X