Unutma Beni - Fox Tv

Şimdi bu yavuz hiçbir şey olmamış gibi asuya döner ve beni çıldırtır.

Saçmaladı iyice ama.........

Ayrıca nazlıdanda beklemzdim be, helal olsun..

Ana bu neden bebeğe bişey olmadı dedi..
Kaybetme Korkusu Tabii..Valla Acıyorum Ben Tuğçeye kafamçokkarıştı
Dizi İyice Dallas Oldu Valla :tomato:

ya ama tuğçede hem suçlu hem güçlü hem yavuzdan saklıyo bebeğin düştüğünü hemde

yavuz hani ayrılık konuşması yapıcaktın diyo

sinir oluyorum valla

ya şu aliyle ilkayda bi kavuşamadılar ama şeker hala amma iyi oldu yaw:)

içine mi doğdu sırnaşık şey

şu nazlı ne zman doğurcak ya son bölüm demi doğuramadıCADIARZU

ayyyyyyyy şu yavuza sinir oluyrm ne gıcık ya bi ona bi ona gidiyo bebeğin düştüğünü öğrensin asu ya geri döner

ayy nazlıya helal olsun ama kendini feda etti :))) raufcuum ile nermini ele vermedi yaa..raufcuujm da nasıl rol kesti ama :)))) yeni duymuş gibi :)))

asu da iyice yapıştı yavuuza bee...ama tuçe de çook ayıp etti bana göre..yazık diyorum bi yandan aile sevgisi görmemiş ,yavuzun ilgisinden de vazgeçemiyorr ama bebeği söylemeliydi :)) yavuz itti ya elinle sanırsam ondan oldu :)) katil baba...

ayy ali ile ilkayın aşklarından bana fenalık geldi..ya uyuz ilkay habire ufladı pufladı ..o anca yanaklarını şişirsin :)))) diziye hiç yakışmıyooo :))))))))))))))))))))))))

meral şimdi şerife söyler deeee ilkay ile aliyi affederler..ama hikmet efendi kararlı ,onları birleştiremeycek
hihoyyyt

nazlı gerçekten hamiş sanırsam yanakları top top :)))) ilk zamanlar öyle değildi..ya kilo aldı ya da harbi hamişşşş ,kızını doğursa da artık...ben evlendiğimde o hamiş idi :)) ee demek ki bir ay sonra doğuracak kesin :))))) :ecrin_bebek:

evet bende öle tahmin ettim gerçekten hamile olabilir yoksa şimdiye kadar doğurması lazımdı sen yeni evlimisin cnm

evet bende öle tahmin ettim gerçekten hamile olabilir yoksa şimdiye kadar doğurması lazımdı sen yeni evlimisin cnm

evet şekerim 3 gün sonra 9 ay olcak ... nazlıya bir gidios bakalım :)) nazlının da bi ay içinde harbi doğurması lazım...yoksa çocuk içinde patlıcak Allah korusun :)) CADIARZU :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar

bende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar

kaydirigubbakcemile3 gün sayıyordur yaa, ama bağırınca ben korkuyorum şimdi diyorum nazlı su doğacak diyee..fena bağırıo valaa... :CüvCüv: bi de gerçekten zorla oturuyor kalkıyoo :)) ayy doğursa da biizi çatlatmasa burda.. kaydirigubbakcemile2

ne güzell bende 2,5 yıllık evliyim
allah bağışlasın cnm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…