evet cnm yavuzdandı ve bugünde düştü ama yavuzun düştüğünden haberi yok sölemedi tuğçeyerimsenibenkızlar ya tuğcenin bebek yavuzdanmıydı bide düştümü orayı kaçırdım bende
aynen bende çok gıcıkkötükedihüsoşu alinin annesinden nefret ediyorum yaa ne uyuz kadın
evet ii olurdu ama malesef sölemedi:1no2:meral gelip te söylese ne iyi olur ama dimi............
ya bu selçuk ne karaktersiz bi insanmış.ne yapmak istediğini kendide bilmiyor kukla gibi oynatıyolar -tatlicadiarzu-
nazlının vurdumduymazlığı çok hoşuma gitti.
rauf bantlandıktan sonra bugünde iyice nazlıya karşı madara oldunaniknanik
tuğçe başbelasıda şu çocuğu düşürsede kurtulsak yaakötükedihüso
gitti alinin 60000 i sırnaşık şey
banada öle geliyo bu gidişle 9 ayı da geçicek valla:roflol::roflol::roflol:içine mi doğdu sırnaşık şey
şu nazlı ne zman doğurcak ya son bölüm demi doğuramadıCADIARZU
evet bende öle tahmin ettim gerçekten hamile olabilir yoksa şimdiye kadar doğurması lazımdı sen yeni evlimisin cnmnazlı gerçekten hamiş sanırsam yanakları top top :)))) ilk zamanlar öyle değildi..ya kilo aldı ya da harbi hamişşşş ,kızını doğursa da artık...ben evlendiğimde o hamiş idi :)) ee demek ki bir ay sonra doğuracak kesin :))))) :ecrin_bebek:
evet bende öle tahmin ettim gerçekten hamile olabilir yoksa şimdiye kadar doğurması lazımdı sen yeni evlimisin cnm
bende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar
ne güzellevet şekerim 3 gün sonra 9 ay olcak ...nazlıya bir gidios bakalım :)) nazlının da bi ay içinde harbi doğurması lazım...yoksa çocuk içinde patlıcak Allah korusun :)) CADIARZU :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
allah bağışlasın cnm maşallahbende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar