Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar
bende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar
ne güzell bende 2,5 yıllık evliyim
allah bağışlasın cnm maşallah
banada öle geliyo bu gidişle 9 ayı da geçicek valla:roflol::roflol::roflol:
ayy nazlıya helal olsun ama kendini feda etti :))) raufcuum ile nermini ele vermedi yaa..raufcuujm da nasıl rol kesti ama :)))) yeni duymuş gibi :)))
asu da iyice yapıştı yavuuza bee...ama tuçe de çook ayıp etti bana göre..yazık diyorum bi yandan aile sevgisi görmemiş ,yavuzun ilgisinden de vazgeçemiyorr ama bebeği söylemeliydi :)) yavuz itti ya elinle sanırsam ondan oldu :)) katil baba...
ayy ali ile ilkayın aşklarından bana fenalık geldi..ya uyuz ilkay habire ufladı pufladı ..o anca yanaklarını şişirsin :)))) diziye hiç yakışmıyooo :))))))))))))))))))))))))
meral şimdi şerife söyler deeee ilkay ile aliyi affederler..ama hikmet efendi kararlı ,onları birleştiremeycek
hihoyyyt
bende gıcığım ilkaya bendehihoyyytbencede ya kesin geçecek doğuramadıkaydirigubbakcemile3 nazlının bebek ne
kavgalardan çıktı
tuğçenin bebek sterse dayanamadıkaydirigubbakcemile
ay yaşasınnn ilkaya sinir olan tek ben deilmişimm gıcıkk ya kem küm etmekten bi hal oldu
hihoyyythihoyyyt
tsk ederim cnm inşallaha.s.sağol ezgicim teşekkür ederim sende yenisin bende 1,5 sene oldu evleneli allah sanada nasip etsin inşallah bu güzel annelik duygusunu:Saruboceq:
bende gıcığım ilkaya bendehihoyyyt
kız rauf delisi senin koleksyonun gibi için mi yandı izlerken:roflol::roflol:asi ve cemre ...sizi hemen yanı başıma alayım..ben raufcuum dan başka kimseyi sevmiom derinden :))) hele o betik benizli ilkay dan nasıl nefret ediom anlatamam hihiiiii :))) etiketi okuyun orda ne yazııyooo :)))) bu arada raufcuuumun koleksiyonuna çok üzüldüm çok..tlf da konuşmasını bugün az gösterdiler yaa..şu tlf kapatma olayına hastayım saten :))) ufffff ben burdan sesleniyoooorum yapımcılara ; lütfen raufcuuumun tlf kapatışlarını çok gösterin beeeeeeeeeee delikafadulden
kız rauf delisi senin koleksyonun gibi için mi yandı izlerken:roflol::roflol:
asi ve cemre ...sizi hemen yanı başıma alayım..ben raufcuum dan başka kimseyi sevmiom derinden :))) hele o betik benizli ilkay dan nasıl nefret ediom anlatamam hihiiiii :))) etiketi okuyun orda ne yazııyooo :)))) bu arada raufcuuumun koleksiyonuna çok üzüldüm çok..tlf da konuşmasını bugün az gösterdiler yaa..şu tlf kapatma olayına hastayım saten :))) ufffff ben burdan sesleniyoooorum yapımcılara ; lütfen raufcuuumun tlf kapatışlarını çok gösterin beeeeeeeeeee delikafadulden
geldim canım yanı başına ben önceden raufu sevmiodum
ama sevmeye başladım vallaŞeniz
bende ilkayı sevmiom sinir suratsız suratsız dolaşıo ortada:roflol:
maşallah melisciğim gün gün hesaplamışsın gamyoncuiremsugamyoncuiremsuevet şekerim 3 gün sonra 9 ay olcak ... nazlıya bir gidios bakalım :)) nazlının da bi ay içinde harbi doğurması lazım...yoksa çocuk içinde patlıcak Allah korusun :)) CADIARZU :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
kıs senin edi öğrenirse bu rauf olayını .........klava:bakıyorumda kendini çokk kaptırdınah raufcuum ah..gözlerini kırpışını yiyim senin....raufcuumsuz diizi ,yaşarsız raufcuum olamazzzzzzzz :lepi:
maşallah melisciğim gün gün hesaplamışsın gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kıs senin edi öğrenirse bu rauf olayını .........klava:bakıyorumda kendini çokk kaptırdın