Unutma Beni - Fox Tv

ay dizide hiç nazlının kızının adı konuşulmuyoooo ,tuçeeeeeeeeee bi hamiş oldu hemen kız olursa oğlan olursa diyee başlamışlardı..ah zamane gençleri ahh .......... :)))) gamyoncuiremsu

bende hamileydim oda ben doğum yaptım bebeğim 7 aylık oldu nazlı hala hamile 9 ayı geçti sanırım kızlar

yok yok geçmedi ....ben evlendiğim zaman nazlı da yeni öğrenmiş, napsam diye düşünüyordu :)))))))))))))))))))))) hahhahaha gün hesabını bilem yaposs yane.. :lepi: :lepi: :lepi:

banada öle geliyo bu gidişle 9 ayı da geçicek valla:roflol::roflol::roflol:

bencede ya kesin geçecek doğuramadıkaydirigubbakcemile3 nazlının bebek ne

kavgalardan çıktı

tuğçenin bebek sterse dayanamadıkaydirigubbakcemile

ayy nazlıya helal olsun ama kendini feda etti :))) raufcuum ile nermini ele vermedi yaa..raufcuujm da nasıl rol kesti ama :)))) yeni duymuş gibi :)))

asu da iyice yapıştı yavuuza bee...ama tuçe de çook ayıp etti bana göre..yazık diyorum bi yandan aile sevgisi görmemiş ,yavuzun ilgisinden de vazgeçemiyorr ama bebeği söylemeliydi :)) yavuz itti ya elinle sanırsam ondan oldu :)) katil baba...

ayy ali ile ilkayın aşklarından bana fenalık geldi..ya uyuz ilkay habire ufladı pufladı ..o anca yanaklarını şişirsin :)))) diziye hiç yakışmıyooo :))))))))))))))))))))))))

meral şimdi şerife söyler deeee ilkay ile aliyi affederler..ama hikmet efendi kararlı ,onları birleştiremeycek
hihoyyyt

ay yaşasınnn ilkaya sinir olan tek ben deilmişimm gıcıkk ya kem küm etmekten bi hal oldu
hihoyyythihoyyyt

bencede ya kesin geçecek doğuramadıkaydirigubbakcemile3 nazlının bebek ne

kavgalardan çıktı

tuğçenin bebek sterse dayanamadıkaydirigubbakcemile

ay yaşasınnn ilkaya sinir olan tek ben deilmişimm gıcıkk ya kem küm etmekten bi hal oldu
hihoyyythihoyyyt
bende gıcığım ilkaya bendehihoyyyt

asi ve cemre ...sizi hemen yanı başıma alayım..ben raufcuum dan başka kimseyi sevmiom derinden :))) hele o betik benizli ilkay dan nasıl nefret ediom anlatamam hihiiiii :))) etiketi okuyun orda ne yazııyooo :)))) bu arada raufcuuumun koleksiyonuna çok üzüldüm çok..tlf da konuşmasını bugün az gösterdiler yaa..şu tlf kapatma olayına hastayım saten :))) ufffff ben burdan sesleniyoooorum yapımcılara ; lütfen raufcuuumun tlf kapatışlarını çok gösterin beeeeeeeeeee delikafadulden

ah raufcuum ah..gözlerini kırpışını yiyim senin....raufcuumsuz diizi ,yaşarsız raufcuum olamazzzzzzzz :lepi:

asi ve cemre ...sizi hemen yanı başıma alayım..ben raufcuum dan başka kimseyi sevmiom derinden :))) hele o betik benizli ilkay dan nasıl nefret ediom anlatamam hihiiiii :))) etiketi okuyun orda ne yazııyooo :)))) bu arada raufcuuumun koleksiyonuna çok üzüldüm çok..tlf da konuşmasını bugün az gösterdiler yaa..şu tlf kapatma olayına hastayım saten :))) ufffff ben burdan sesleniyoooorum yapımcılara ; lütfen raufcuuumun tlf kapatışlarını çok gösterin beeeeeeeeeee delikafadulden
kız rauf delisi senin koleksyonun gibi için mi yandı izlerken:roflol::roflol:

ben de kaçtım...:)))) pztesi sanırsam izleyemeeycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen detaylıca yazınız ,,benim gibi tek tek yazın emi....haden kaçtım ben de...

burdan malibuya ve ayşe güllü ye sesleniyorum ...iyice izleyin ve yazın buraya ben okurum ..))) tabi başka bir arkadaşım da yazarsa sevinirim :))))

geldim canım yanı başına ben önceden raufu sevmiodum

ama sevmeye başladım vallaŞeniz

bende ilkayı sevmiom sinir suratsız suratsız dolaşıo ortada:roflol:

geldim canım yanı başına ben önceden raufu sevmiodum

ama sevmeye başladım vallaŞeniz

bende ilkayı sevmiom sinir suratsız suratsız dolaşıo ortada:roflol:

onu aliş portakal sularıyla besledi ya hani :içelim: iyice büyüttü kaydirigubbakcemile3 uyuz yaa :lepi: :lepi:

evet şekerim 3 gün sonra 9 ay olcak ... :eek: :nazar: nazlıya bir gidios bakalım :)) nazlının da bi ay içinde harbi doğurması lazım...yoksa çocuk içinde patlıcak Allah korusun :)) CADIARZU :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
maşallah melisciğim gün gün hesaplamışsın gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

X