Unutma Beni - Fox Tv

evet nazlı itiraf etti ali boşandıklarını söyledi yarın ne olcak acaba dizi birazdaha saat olarak uzasa

oh be:)),sonunda itiraf etti, ya bende bu nazlıya bir üzülüyorum bir sinirleniyorum ama ilk defa doğru bişey yaptı. meral şokta tabikii.

ya bugünkü bölüm çok güzeldi valla çok duygulandım nazlı itiraf etti inanamadım bide şu sonunda çalan müziği bulabilsem hiçbir yerde yok kızlar siz bulabildinizmi

ya bugünkü bölüm çok güzeldi valla çok duygulandım nazlı itiraf etti inanamadım bide şu sonunda çalan müziği bulabilsem hiçbir yerde yok kızlar siz bulabildinizmi

canım evet ben de çok sevindim yaa, nazlı artık utanıyooooor , yazık kıza ya piişmanları oynadı...sanırsam o şarkıyı söyleyen pelin meriç :)))

nazlının itirafı işallah rüya değildir
diziyi bu kadar hızladırdıklarına inanamıyorum

buda ilk nazlı dizinin ilk bölümlerinde oynuyodu sonradan değişti

ben bu diziyi çok eskiden beri izliyorum ama bu kızı görmemiştim hiç şimdiki nazlı daha iyi ya bide ben bu dizideki karakterleri anlayamadım bi türlü kötü dediğin iyilik yapmaya başlıyo anlamadım selçuk desen o da melek rolüne girdi kötü karakter nerdeyse yok hale geldi herkesin kendine göre nedeni olmaya başladı

ah merall ahh asıl ben ona üzüldüm yaa nerdeyse ayaklarına kapanack nazlının affet diee canm benm yaaa üzüldümm senağlamasenağlama

nazlıda itiraf etti artık BENDİM dediiiiii o sahnede çok üzücüydü beee

yarın ki bölüm çok sarıcak kıslar kaçırmayalım çok heycanlıııkaydirigubbakcemile5

allah izn verirde inş elektrik filan gitmez yani ben eski nazlıyı seviyodum o rolüne daha yakışıyodu ilk bölümden beri izliyorum diğer nazlı tam bi çılgındı ya bu daha çok masum yüzlü

bide eski nazlıylada asu çok benziyo ağız saç göz yapıları

bende yeni nazlılı bölümleri izledim hep.ama eskiside baya sinsi görünüyor:jeyyar:

evet ya bende ona çok benzetiyorum eski nazlı çok sinsi görünüyodu asuda da var hani biraz sinsilik:jeyyar: sanki bi aile bağı var gibi ama:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…