Unutma Beni - Fox Tv

ben yavuzla tuğçeye çok acıyorum ya vede yakıştırıyorum çok accıdım bu gün onada nazlıyada offfffff

ben yavuzla tuğçeye çok acıyorum ya vede yakıştırıyorum çok accıdım bu gün onada nazlıyada offfffff

niye acıyosun kızzzz:eek:klava:
biri arkadaşına biri sevgilisine ihanet etti.beraber olurken iyidi şimdi çeksinler cezalarını :dilcikar:

kızlar ne güzel resimlr koymussunuz saolunnn a.s.

demek nazlı söledi haaa vay anasınııııııı :)))

ben eski nazlı yı cok seviodu yaa..cok tatlıydı..
evet asu ya benzio..

ben asu ya sinir oluyorum beaah :)) ayy bugün neler olcak..raufcuumun en pahalı kolleksiyonunu kırdı ya nazlı sinir oluyorum ona :)))))))))))))))))) nasıl alcak şimdi raufcuum onu :? ama dünkü bölümde meral resmen yalvardı bee ,ee taş olsa dayanırdı zaten ,itiraf etmesine şaşırdım...illa bir şey çıkacak da bunlar gitmeyecek zaten..emine ile şerif de artık az görünüyoo , ilkayı görmesek de olarr... :jeyyar:

dizinin başından beri nazlının yaptığı en onurlu harket bu oldu
hrkes aptal yerine koydu merali
ama böyle brşeyi bilmesi gerekiyordu
belkide nazlı gecekten iyi bir insan olmanın ilk adımını attı
rauf bebeği ile o kadar dalga geçip üstüne gelmeseydi
belki apmayacaktı ama ço güzel old bence..

bence de kazulet...ayy raufcumm bebeğe p.... dedi :KK43:(( nazlı da çok sinirlendi...raufu zorladı ama napsın o da kolleksiyonundan en değerli parçasını kırdı :)) :1closedeyes:

Ne oluyor ne oluyor....Nazlı gerçekten söylemiş mi yoksa rüyamıymış bayanlarkaydirigubbakcemile3

bencede gıcık oluyorum ne yapıcağını bilmeyen bi dengesiz bencekafamçokkarıştı

Adam 2 hatunu idare etme derdindemidir nedir..
Tuğçeye Söyliycem Diyo
Aysuyu Görüyo Kıvırıyo :bbo:

Yazık Bebekte Gitti Onca Lafa Strese Dayanmadı Tabi :çok üzgünüm:
Nazlı Zaten İyice Yüzü Yırttı :eek:klava:
İlkayla Ali Bu Gidişle Nasıl Kavuşacak kafamçokkarıştı Şerif Bi Hışımla Çıktı :1shok:

evet ya üzüldüm tuğçeye yinede acıyo insan
asuyada sinir olmaya başladım artıkkötükedihüso

aaaaaa tuğçe yavuza bebeğe bişey olmadı dedi bence yavuz gerçeği öğrenince kesin ayrılıcaklar yavuzda asuyla birlikte olucak

X