Unutma Beni - Fox Tv

bugün hakkında hiç yorum yapılmamış siftahı ben yapayım :)

artık herşey gitgide saçmalamaya başladı sanki.kafamçokkarıştı
şeker hala bir anda ilkayla aliye destek olmaya karar verdi.daha önce ne aşkıymış diyodu.şimdi ferhat ile şirinlerden bahsediyor.
şerif ile emine ilkay yüzünden küsmemişlermiydi eee şimdi ilkay evine döndü ama şerif affedilmek için kırk takla atıyor.bune perhiz bune lahana turşusu.
nazlı daha dün foyası ortaya çıkacak diye renkten renge gidiyodu şimdi herşeyi herkese söylemekle tehdit ediyor.

biz kadınlar işte boşuna dememişler saçı uzun aklı kısa.bu kadar saçmalığa rağmen yine izlicez işte sırnaşık şey

evet canım yaa ben bugün iyice sinir oldum ...nazlı herkese söylemekle tehdit ediyoo ya orada fenalık geçirdim ben::)))) hele yavııııııııııııııııııız tuçenin bebeği benden mi acabaaaa oktaydan olmasın sakın diyince ,tamam dedim. bu adam ilk defa olan şeyi nasıl daha önce başkasıyla yaptığına getirdi lafı..ama tuççeecim güzel cevap verdi salak oğlana ..sen öyle görmek istiyorsun dedi yaa...ama ben rauuufcuumun şu tlf nu kapama şekline bitiyorum :)))) hele ki bugünkü tripleri ,kaşlarını kaldırması yok mu :))))))))) adam ceyar olmaya aday hareketler sergiliyooo hee :::::) bi de selçuk hanzonun teki bee..emine de affetmek için yer arıyor yaa ( aptal kız oldu emine vala......barbarın şerifi değiştirme planları da diziye sit - com havası verdirdi sözüm ona ,pehh :))) o sit-com da şerif varsa hayat olmaz o iş :)) şeker hala da 360 derece dönüş yaptı ,bir andan hak verdi bunlara ,,,,,,,,ben size demiştim bunlar aklanır diyee ilkay aklandı hadi bakalım :)) babasıyla şerif kaldı onlar da aklarlar o salak ilkayı.......bugün adoşumu hiç göstemediler (((

melis 360 derece dönerse aynı yere gelir 180 dicenn gıı :roflol: :))

yaa saolun yorumlarınızza izlemiş kadar oluyorummm a.s.

naazlı kimi tehdit etti yaa (

melis 360 derece dönerse aynı yere gelir 180 dicenn gıı :roflol: :))

yaa saolun yorumlarınızza izlemiş kadar oluyorummm a.s.

naazlı kimi tehdit etti yaa (

duble 180 derece demek istedim gıss...)):jeyyar:

amaaaan nazlı iyice kudurdu bee..selçuuuk buna nermin dağevinde ellerim bağlı halde ölüme terketti dedi , rauuuufd beni diri diri gömmek istedi dedi..nazlı da bunlara tepki olarak selçuk a bunları yaptınız eğer dokunursanız gider herkerse anlatırım diye tehdit ediyoooo ,rezil olursunuz diyooo...klava:

anaaaaaaaaaamm raufla nermini mi tehdit etti nazlıııı vayy anasınıııııııııııı yaaaa
az çingen değilll

evet iyice saçmaladılar ,gerçek açığa çıktı ama bunlar saçmaladı ,bari saklasaydılar hala o zaman daha heyecanlıydı beee

işler iyce sarpa sarıyoo beee:))) yok tuğçe hamil güya oktaydan yavuz inanmıyooopepepepepe......asu zavallııı....ilkayy öööö hasta ruhluu pasiff şey....ali ıyy geldi artıkk bi kanıt yokk...şerif hanzoluktan çıkmak üzere....nermin +nazlı=rauf...selçuk dönüyoo meral bozuluyoooo aaaaaaaaaaaaaaaaa imdatttttttttttttdelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben dün şuna koptummm

yavuzla tuğçe konuşuyolar yavuz saf mıdır nedir madem oktaydan değil asuya öle demişsin ama dedi

yaa:roflol: lafa bak kızda dedi zaten ne deseydim senin sevgilinden yavuzdan mı deseydim die:sm_confused:

:1shok:aliyle ilkay aynı evde kaldılar ama ayrı yattılar.sırtına krem sürerken bile ilkay rahatsız oldu.öpüşmediler bilee.ilkay ali aşkı :asigimleyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

ben ilkayı çok seviyorum.hastalıklı yada salak değil bence.çokta akıllı bir karaketer.nazlının ne haltlar yediğini bildiği halde alinin annesine söyletmedi.ali lütfen sus dedi.ama ali sonunda anlattı.ohhhhhhhhhh delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

dizinin saati acıkta uzasa ne olur rauf aliy tuzak kuruyor nazlı doğuramadı tuğçe hamile yavuz öğrendi offfffffff offfffffffff

ya son bölümde ne oldu
rauf selçuktan ne istedi...
anlatabilirmisiniz...

raufun istemediğimi var sanırım nazlıya kız bebek bulamadıar aranızda yeni doğmuş kızı yokmu kız cağız karnı şiş dolaşır oldu

bide ilkayla ali aynı evde kaldı ama ayrı yattılar başkas olsa ooooooooo çoktan ilkay gebe kalmıştı alide sorun var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…