Unutma Beni - Fox Tv

setteyken çekilmiş ama
emine ile ali elele sarmaş dolaş falan
sanki öyle bir durumları var
ayrıca ilkayın dt oynadığı fosfırlu cevriye oyunun afişini koymuşlar
çok hoş olmuş
koca burunlu ilkay
ben beğendim valla

ayy emoş çok güzel oldu ..bi süslendi falan..anası da bi geldi bi gitti ,o kadından bişiler çıkartaamadılar haa..:) komik kadındı vesselam..

Kıs Kazulettt magazinnci gibisin hee....

Demek Dt ilkay oynuyor..... ben de gecen ki oyunda bizim evin hallerindeki leri ve emine nin annesini görmüştüm.. sahane düğündü oyunun adı.....

yine oyuna gidersem ilkay ınkine gideyim bu seferde :)

ayy ben de netten takip ediyorum eminenin sitesini...çok tatlı kız yaa ..üşenmiyor yorumlarını yazıyor bize...çok şeker çok ..bi de sanırsam diziden ayrılacakmış doğruysa eğer ....bu arada emoş evliymiş ve 82 doğumlu..

ayyy ilkaycııımı da koymazsam çatlarım :))) ((( bu arada 81 doğumlu ilkay kamu yönetimi ve konservatuvar mezunu....bu da bi oyun sahnesinden..))

ee bu dizilerde oynayalnalrın hepsi dt oyuncu
zaten
bizim evin halleri gibi
bende tesadüfen facebbokta rastladım bunlara
emine bu fotolarda daha güzel
ilkayda
hatta
şerif te
rauf selçuk ve ali hoş adam zaten

evet biiyorum canım...

sen gittin mi hiç bunların tiyatro oyunlarına kazulet....Ankara da olsaydım kesin gitmiştim ben yaa..yakından takip ediyorum ben tiyatro oyunlarını..şeriffe yani (olcay akın kavuzlu :) ))) bizim hanzonun oyunlarını merak ediyorum..adam ses sanatçısı ya çok merak ediyorum sahnedeki halini .hele rauuufucuuumu yaa =( birlikte oynuyorlarmış en son oyunlarında ::)) off rauufuuucum offf :=)))))))))))))))))))))))))
:jeyyar:

anlatayım mııııııı :)) vala geçen de bana anlatan olmadı ((( kıslar bakın bu hafta izlerim de ,diğer haftaya taşınma olayım olduğu için temizlik falan ,izlemem çok zor birisi her gün yazsın bana ben okuruum tamam mı??????????????????? bu arada şerif beni face den eklemiş adamın resimlerine falan baktım :)) çok karizma idi ..bayıldım .tabii şerif rolundeki halinden çook uzakta bi karakter çizmiş resimlerinde :))) yanlış anlaşılmasın ben hala şerifin emoşa ettiklerini onaylamıyorum .) hesabını da sordum merak etmeyin.)))

bu arada ali ile nazlı boşandılar ve nazlı aliyi sevdiğini söyledi ağladı falan ,çok masumdu nazlı ,meralin evinden taşındılar eski evlerine geçtiler ..pek bir şey olmadı aslında yaa öylece geçti, zaten onları gösterdi hep..

bu arada ali ile nazlı boşandılar ve nazlı aliyi sevdiğini söyledi ağladı falan ,çok masumdu nazlı ,meralin evinden taşındılar eski evlerine geçtiler ..pek bir şey olmadı aslında yaa öylece geçti, zaten onları gösterdi hep..[/COLOR][/B][/QUOTE]

bidahaki haftada öylece geçecek canım bende yukarıdaki gibi iki satır anlatırım artıkın:jeyyar:
bumudur yani dizi herzamanki süre kadar yayınlanmadımı-tatlicadiarzu-
aa çatlatmayın insanı yaa boşandıklarını gördüm son 5 dk izledim.daha önce neler oldu yavuzları göstermedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…