Unutma Beni - Fox Tv

sarı kafa hala ali diye
ısrara ediyoo selçukta kaçalım dioo ya meral herşyi unutmuşken alışmışken kaçsalaryaa bunlarr

HMM belki ama boşandılar yaa onlar miralle...):)) olabilir , sonra da nazlıyla yine gizli gizli buluşurlar eski günlerdeki giibi :))) selçiik da fısss bee ,ondan daha atraksiyonlar bekliyorum ben :)))
süprizzzzz
hahahahahha rauf varken kimseden bişe bekleme şekerimmm ama nazlıylı gizli gizli belki o zaamnda meral öğrenir aliye hak veriirrdelikafadulden

kıs ali bi kanıt bulamadı ama adoş şüpheleniyooo bunlardan yani rauflardan

evet ama kimsenin aklına dna gelmiyoo :)) dur bakalım ali ne zaman dna yapalım diyebilecek :?
he valla kıs biz oturduğumz yerde bağırıyozz dna dnaaaa diiiii ali duymuyooo sümsük ilkayın sümsük sevgilisi nolcekkkcokacimcoook

ya dnayıda bi şekilde halleder bu rauf bee.... ama ali yinede eğer kuşbeyinlinini aklına süper bişeler gelirse ne yapar eder kanıtlar

Rauuf un benim yazılarımı okumasını istiyorum :)))))) dinle rauufcuum vur şu ilkayı o seni bıraktı gettiiiiii :))) salla nazlıyı da o zaten çamurda bak sen dalgana ya nazana bak taş gibii oğlun da varr ee daha neee ??mcuk sana..

COLOR][/B]
Rauuf un benim yazılarımı okumasını istiyorum :)))))) dinle rauufcuum vur şu ilkayı o seni bıraktı gettiiiiii :))) salla nazlıyı da o zaten çamurda bak sen dalgana ya nazana bak taş gibii oğlun da varr ee daha neee ??mcuk sana..

okusa süper olarr bende inan aklımdan onu geçiriyordum alinini aklına bişey gelmezse bizim yazdıklarımızı okusun ilham alsın:roflol::roflol::roflol:nazan da ne taş ama çok güsell yaa onlar en sonunda birleşeck klasik türk filmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence bugun
nazlı selçukla kaçıcak
rauf onları otogarda kıstırcak
selçuk u napar bilemem
ama nazlıyı oyuna devam etmey sürüklüycek
(ya kaçırdım ben salı gününü ya..selçuk neler anlattı kimbilir)

bence bugun
nazlı selçukla kaçıcak
rauf onları otogarda kıstırcak
selçuk u napar bilemem
ama nazlıyı oyuna devam etmey sürüklüycek
(ya kaçırdım ben salı gününü ya..selçuk neler anlattı kimbilir)

ayyy nazlıdan bay geldi kaçsada kurtulsakk yokk yaa o hemen kaçamaz ali dio başka bişe demiyoo deli sarı kafa:CüvCüv:

vala pek eğlenceli deeğildi bugün yaa..asu yavuuza tuçenin hamiş olduğunu söylemek zorunda kaldı , şerif ile emine barıştı gibi :KK43:(((((((((((( nermin ile rauuufcuum işbirliği yaptılar ve nermin nazlı ne yapıyorsa rauuufcuma bildirdi sonunda nazlı selçukla buluştu , gidelim diye yinee ısrar etti ancak nazlı onu sevmediğin falan söyledi derken tam selçuk gidiyordu kiiiiiiiii rauuufuucm onu silahla karşıladı :KK43:( bakalım yarın neler olucak :)))) rauuf selçuk bi şartla affedecekmiiiiiiiiiiiiiiiş , o da bence nazlını bebeği benden değil demesini isteyecek kimbilirkii

vala pek eğlenceli deeğildi bugün yaa..asu yavuuza tuçenin hamiş olduğunu söylemek zorunda kaldı , şerif ile emine barıştı gibi :KK43:(((((((((((( nermin ile rauuufcuum işbirliği yaptılar ve nermin nazlı ne yapıyorsa rauuufcuma bildirdi sonunda nazlı selçukla buluştu , gidelim diye yinee ısrar etti ancak nazlı onu sevmediğin falan söyledi derken tam selçuk gidiyordu kiiiiiiiii rauuufuucm onu silahla karşıladı :KK43:( bakalım yarın neler olucak :)))) rauuf selçuk bi şartla affedecekmiiiiiiiiiiiiiiiş , o da bence nazlını bebeği benden değil demesini isteyecek kimbilirkii
BENCEDE ÖYLEEE DİYECEKKKK BAŞKA NE ŞARTI OLABİLERKİ BEA:):asigim:

X