sanırım selçuk ailesine dönecekkk
hahahahahha rauf varken kimseden bişe bekleme şekerimmm ama nazlıylı gizli gizli belki o zaamnda meral öğrenir aliye hak veriirrdelikafadulden
HMM belki ama boşandılar yaa onlar miralle...):)) olabilir , sonra da nazlıyla yine gizli gizli buluşurlar eski günlerdeki giibi :))) selçiik da fısss bee ,ondan daha atraksiyonlar bekliyorum ben :))) süprizzzzz
he valla kıs biz oturduğumz yerde bağırıyozz dna dnaaaa diiiii ali duymuyooo sümsük ilkayın sümsük sevgilisi nolcekkkcokacimcoookevet ama kimsenin aklına dna gelmiyoo :)) dur bakalım ali ne zaman dna yapalım diyebilecek :?
Rauuf un benim yazılarımı okumasını istiyorum :)))))) dinle rauufcuum vur şu ilkayı o seni bıraktı gettiiiiii :))) salla nazlıyı da o zaten çamurda bak sen dalgana ya nazana bak taş gibii oğlun da varr ee daha neee ??mcuk sana..
bence bugun
nazlı selçukla kaçıcak
rauf onları otogarda kıstırcak
selçuk u napar bilemem
ama nazlıyı oyuna devam etmey sürüklüycek
(ya kaçırdım ben salı gününü ya..selçuk neler anlattı kimbilir)
saol meliscimmm :))
BENCEDE ÖYLEEE DİYECEKKKK BAŞKA NE ŞARTI OLABİLERKİ BEA:):asigim:vala pek eğlenceli deeğildi bugün yaa..asu yavuuza tuçenin hamiş olduğunu söylemek zorunda kaldı , şerif ile emine barıştı gibi(((((((((((( nermin ile rauuufcuum işbirliği yaptılar ve nermin nazlı ne yapıyorsa rauuufcuma bildirdi sonunda nazlı selçukla buluştu , gidelim diye yinee ısrar etti ancak nazlı onu sevmediğin falan söyledi derken tam selçuk gidiyordu kiiiiiiiii rauuufuucm onu silahla karşıladı ( bakalım yarın neler olucak :)))) rauuf selçuk bi şartla affedecekmiiiiiiiiiiiiiiiş , o da bence nazlını bebeği benden değil demesini isteyecek kimbilirkii