Unutma Beni - Fox Tv

ben söylemiştim
meralle barıstırcak demiştim de
kimse bana inanmamıştı
yaaaaaaaaaaa

ayy selçıuk geldii yaa. inşş nazlı hayvanın butun pislikleri tez zamanda ortaya çıkarr :Saruboceq:

canım selçukla ali kavga etti selçuk aliye herşeyi itiraf etti rauf korkutugu için bunları yaptıgını ve birde ali nazlıya dedi kanıt için dna testi yaptırıcam inş o zaman herşey ortaya çıakr ama pislik rauf onada bir kılıf bulur :KK43:

dna girerse işin içine bence cocuk ali den cıkar :))
rauf un bi pislik yapmasına gerek kalmadan :)

Madlencimm canım saoll :)) a.s.

artık eskı tadı yok.rauf tek basına herseye yetıyo masallah.nazlı ve anası hala nasıl arsız arsız kadının yuzune bakıyor ve evınde kalıyolar hayret.ceksın gıtsınler.ne kınmıs raufta kız onu hıc sevmedıkı kendı kasındı.zorla evlendırecktı kendıyle.sımdı noldu zoruna mı gıttı?ne oldiiiii rengınnnn soldiiiiii.dna yı satın alır.ha bıde uyuz nazlı war.bukadar seyden sonra alı ona doner severmı ya sacmalıkkkkk resmen

ya bende dizilerde şuna deli oluyorum özellikel bu dizide yaw bu kadar yalan bu kadar oyun :mad: nazlını gerçek yüzü hiç ortaya çıkmıyo ben izledikçe deli oluyorum valla elime gecirsem o kızı iyi bi döverim valal

bence bu bölüm uzun zamandır izlediğiklerim arasında en iyi olandı
aferin selçuk a
enazından herkese dürüst oldu
bu kaypaklar gibi kıvırdı
ayy bide çok hoş bu adam ya

kıslar unutmayın meralin evi artık rauufcuuğun :)) nese bugün olanları okudum ama daha detay yazın yaa :))

evt yaa daha detaylı yaa nazlının foyası ortaya çıktımıı selçuk sadece aliyemii itiraf ettii ... noldu nolduu :bbo:

kızlar bişi sorucam.. yavuz evde tek başına kalıyor ya.. neden anası-danası da onunla birlikte kalmıyor? başkasının meralin evindeler niyeki?

evet bos ev war yavuzun ama ıs olacak ya meralde kalıyolar yegenelrınde kalmıyolarda.sacmalık.su alı dızının basından berı ılk defa bugun ıse yarar bısey yaptı sasırdım hayret nasıl dıklendı dıye.belkı artık dızı guzel bır yere gıder.rauf tek basına senaryo olusturmazda ayrıca asarım keserım yasatmam faslı fazla empoze edılmez artık ornek alan cok malum.....

yavuz öğrenci ama evide çok lüks parasız pulsuz medem ev arkadaşım ver oda yok ortada tuğçenin anası babasıda yok kız gebe

facebooktaki gruplarına baktım ben bunların
ali nin yani osman karakoç un şu emineyle çok samimi fotoğrafları falan var
sette çekilmiş
onlar normal hayatta sevgili sanırım

nazlı evden gitmemek için yaygara yapıyor ya
selçukla yanlız kalmasınlar diye
yaaaa çok hain bu kız ya

sonuna yetiştim hihoyyyt
yaa nolduda nazlı boşanmaya karar verdi selçuk a döndü

Kıs malibuu alemsın....

ben de ızlerken elektırık kesıldı....
demek bosancak nazlıı...

baksen ali yeee demek...emineyle samimiiydi... hos cocuk ama...

ben sonunu anlatim sanaa :))

ilkay la ali bulustu işte ali dedi nazlı boşancak evlencez senle istemeye gelcez fln
yrn mahkemeleri varmıs cnmm

sonra nazlıyla da selçuk buluştu
işte kaççaklarmış
nazlı nın güvenebilceği sıgınabilceği kimsesi yokmuşş

demek emine yle ali haa :))
bende bakim face den bi ara

X