Unutma Beni - Fox Tv

adam mezarda değiiiiiiiiiiiiiiiiiiil kii..))) yaşar onu öldürmedi itiraf etti raufaa ,ama adam yok ortada güyaa kaçmış kaybolmuş ortadan ,nazlı ihanet etti yaa aliyle , onun gözünde de bu var tabiii :))) buyrun buradan yakınnnn

yaa benim aklıma ne geliooo
bu cocuk sonra dna testi neyim yapıncaaa alin nin cıkmasınn olur mu olurr :))

ben şimdi gidiomm cok yorum yapın gelnce okurumm canlarım Şeniz

ya aslında olabilir ,yavıııııız asuyu mu yoksam tuçeyi mi seçicek ,emine ile hanzo şerif boşancak mı boşanmıcak mı ,ilkay ile aliyi affedecek mi ailesi falan biliyorsunuz ki şerif gerçeği biliyor ama inanmıyor her daim olduğu gibi..

yaa benim aklıma ne geliooo
bu cocuk sonra dna testi neyim yapıncaaa alin nin cıkmasınn olur mu olurr :))

ben şimdi gidiomm cok yorum yapın gelnce okurumm canlarım Şeniz

yaa dimi ben de öyle diyorum yaa kesin alinin çıkar da haaaa gene ilkayla kavuşmayacak desene yupppppppi :)) tabii bilemiyorum ki şimdi herkesin selçuk un ortaya çıkmasını bekliyoooo ,nazlı daa yapsa testi falan diziye atraksiyon gelir...
nese ben de kaçar gelirim yine ...:icecream:

bugünkü bölüm harikaydı.izleyemeyenleri kıskandırayım :)
ya şu tuğçenin neresini seviyosunuz geçmişte yaptıklarını unuttunuzmu.tam bi şeytan şimdi masum kızı oynuyor.
nazanı bende beğeniyorum.ilk çıktığında bakımsızdı şimdi giyimine kuşamına makyajına dikkat ediyor ve çok yakışıyor.balık etli ama güzel hatun alımlı.
nerminde çok güzel özellikle gözleri.saç modeline bende gıcık oldum yaa ne öyle önden çıkmış süpürge gibi bi tutam.
ben asuyu seviyorum tatlı kız.
yavuza gıcık oldum daha dün asu için ölüp biterken bugün tuğçenin peşinde koşuyor hemde geçmişte gıcık oluyodu.
dizide çoğu şey saçma aslında ama bile bile izliyoruz işte.

hersey ortaya cıktıgı halde nerdeyse 10 bolumdur alı bırturlu anlatamadı.nıye hıc anlayamadım.nıhayet bugun couk benım deıl dıyebıldı.artık yuh yanı oluyodum.serıf ayrı bır alemmmm nasıl bukadar dar kafalı olur ya.sacmalamamının otesınde yanı.daha ne kadar sacmalıycak merak edıyorum.

oooo ben yokken kaynamış bura anneme gitmiştimm ordan bakarım dedim ama emir durmadı yaramaz şeyy:))) ya bide bu olmasın off herşey düzelmişken selçuk bebesine sahip çıksın alinin değil yaaa:)))klava:

bence rauf oradaki en iyi adam
neler neler yaptı yaranamadı
tüm suç ilkayın
ne işi vardı o adamla
deseydi ki geçmişte kalmadı
raufta yoluna bakardı
oooohh be ali sonunda söyledi
BENCEDE CANMM HER NE KADAR İLKAYA İLK ZAMANLAR İYİ BAKMIYODU AMA SONRADAN ADAM OLDU BENMDE SEVDĞİM YANLARI VAR RAUFUN HAKKINI YEMEYELİMMkötükedihüso

şükür sölediler çocugun ali den olmadığını hafta sonu rahat etcem ya şu orman kaçkınından sinir oluyorum artık boğazını sıkasım gelio walla emineyi hiç haketmio boşansınlar ya

yazık tuğçeye yaa kızı öyle bırakmasın istiyorum ben yavııızın..madem bi b...k yediler arkasında dursun adam olsun :))))))) asu da ne öyle ya bunlar hep kavga ediyorlardı kii hiç ben onların düzgün bişi yaptıklarını görmedim onca bölüm geçti.yok annesi yok abisi yok kendisi bişiler çıkardı..tamam tuğçe ilkin araya girdi falan ama yazık kız onu sviyor ne yapsın ki aradan çekildi ama en son yine feda etti kendini.ama bence tüm suç yavııııızda ,iyice saçmalıyor bakalım nereye kadar ..

canlarım bebek alinin çıkacak dediniz ama hatırlıyosanız taa kaç bölüm önce ali onu bile hesapplamıştı hatta şu kızın ismi neydi hatırlamadım dr vardıya jinekolog onunla görüşmüştü o sağlam selçuğn s....klava:rahat olun:)))

aman ya yavuzzz asu tuğçe bu üçgen sıkıyoo öncden daha güselldi..en iyisi hiç kimse kimseyle olmasınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

:jeyyar:
dr berna...
ya bence çocuk aliden çıksın...sonuçtaaaaaaaaaaa nazlıyla birlikte oldu mu bu adam evet...ilkayla beni bayıyorlar yaaa ..

Son düzenleme:
ne yaniiiiiiiiii o kadar sabırla bekle ali açıklasın kurtulsun saı çiyandan dioz sen hala ne dion artık diziyi izlemem be

öyle şeymi olurmuş hiç,,,,,senariste desen kabul eder sırf uzasında aaaa yeter ama o bebek selçuğunnnn olmaz olamazzzzzzzzzzzz delikafaduldendelikafadulden

şükür sölediler çocugun ali den olmadığını hafta sonu rahat etcem ya şu orman kaçkınından sinir oluyorum artık boğazını sıkasım gelio walla emineyi hiç haketmio boşansınlar ya

aaa söylediler mii ? izleyemiyordum sinirimden rahatladımmyerimseniben....

bende kaçırmadan iziyrum ali annesine çcuğun kendinden olmadığını söyledi adalet ilkaya çok laf etmişti bakaım yarın ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…