Unutma Beni - Fox Tv

burada yazıştığım tüm arkadaşlarımın hem 8MART DÜNYA KADINLAR GUNUNU hemde KANDıLNı KTLUYORUM..Tüm güzelikler bizimle olsun

saolun kızlar :)))
sizinde mübarek ve kutlu olsun canlarımmmmmmm a.s.

adalet her şeyi öğrendi ancak hala yalan olduğunu düşünüyor ,nazlı ile rauf ise yine yalanın arkasındalar..rauf her şeyin iftira olduğunu yalan olduğunu söylemesini istiyor nazlıdan..tuğçe ise yavııızı kendinden uzaklaştırmak için oktay ile birlikte olduğunu söylüyor...emine ile şerif aynı telaneler ://

detaylı yazmıştım ama artık kısaca anlattım ...

nazlıyla rauf yalandan yere iftira diyolar ama sanki dna denen bişey yok AllahAllah:))
ara ara bakıyorum bu diziye güzelde birazdaha geç verseler tamamını izleyebilirim. hep sonuna yetişiom yaa.

ayy hala aynı şeyler oluyor ...ömrümde böyle ağır bir dizi izlememiştim...sanki herşey ağır çekimde oluyor....ama başladık bir kere sonunu merka ediyorum...Allah'tan burası var da gelişmeleri( ki çok az oluyor) burdan takip edebiliyorum..

ayy hala aynı şeyler oluyor ...ömrümde böyle ağır bir dizi izlememiştim...sanki herşey ağır çekimde oluyor....ama başladık bir kere sonunu merka ediyorum...Allah'tan burası var da gelişmeleri( ki çok az oluyor) burdan takip edebiliyorum..

alinin herşeyi annesine anlatmasıyla biraz heyecan geldi canım tabi bu durumunda dogrulanması yine baya zaman alacaktır kesin..

tam oh bee demişken raufun pis yalanlarııı yine ortaya çıktıı nereye kadar sürebilirki dna varken

nese canımm selçuk u bulacak mı bakalım yaşar..bu yaşar dün beni heyecandan öldürdü ..yaa alinin evinde sanki parktaymış gibi gezindi durdu kimse de görmedi yaneee

alinin herşeyi annesine anlatmasıyla biraz heyecan geldi canım tabi bu durumunda dogrulanması yine baya zaman alacaktır kesin..

evet ama asıl heyecan bence bugün...adoş nermin in yüzüne haykıracak gerçekleri deee meral de öğrencek hahhahahhahahahaa :lepi:

X