Bu diziyi benim eşim de seyrediyor sengözlerimebaksanabişten evi arıyorum dizinin heyecanından telefonu açmıyor :1shok:nasıl bir diziymiş bu böyle anlamadım benneyaptımki
yaa öylee bi diziii tlf bile bakmıyo kapıyı bile açmıyoozz :))))bnecede boşanmazlar klasik dizilerimiz :)))) biraz burunları sürtünür ama ayrlmaz onlar emine o orman kaçkınından ayrılmazzklava:klava:
nazlı annesinide oyuna dahil edecekti ama o asli kadın zerafetli kadın gelir mi öyle katakullelere....çok seviyorum ya ben bu kadını dizinin en doğrusu1 numarası nermin kervanlıyerimseniben
bende unutma beniciyim ama bazen sıkıyor sonu bizim evin halleri gibi olmaz umarım
ilkaya şerife şeker halalarına babalarına gıcık oluyorum alide sinir bozuyo bazen valla kötü die değil ben rauf'cuyum
ne bilim adam boşuna yok etmiyo yani ama ailece gıcık değillermi allahını seversen
bide barbar barbar var yani 10-15 kişi dizi yapıyolar konu yok adam yok bi kaç güne selçukta cıkar şaşmam
vay vay vay neler olmuş yaa, bizim evin hallerinden sonra bu dizi biraz daha hızlı ilerliyo sanki. içim ferahladı ya çatlıycaktım artık söylesin şu ali her şeyi diye.
selam ben geldim topik tavana vurmuşşşşşşşşşşş haa ben de izledim hastaneden koştura koştura geldim izledim vee dediğim gibi sonunda söyledi ve bitti :))) pztesi artık beklicezzzzzz bakalım nazlı nolcak ..
bu arada gerçekten çılgın kadın şaziye ve şeker meker halanın atasözlerine takıldım annem de öyle diyor hep :))) senaristi annemi tanıyooi sanırım :)))))
ben gittikten sonra neler kaynattınız bakimmm yine melis sinirlenmişş ilkaya:))) şimdi heycanla saatin 15 olmasını beklozz umarım rüya değildir...delikafadulden
valahiii güllü :))) ilkay yere düştü ya kırıldı kırıldı sankim ,bi de sesini yükseltti adoşuma sinir şey :))) nese yaa ben çok sevindim adoş inandı nazlı da ağladı yaa bu bölümde nazlı baya fenaydı canemm.. rauf da az değil ama hehheh :))) yandan yandan bakışlarla çaktırmadan hehehe adoşa laf attı :)) selççuk çıkacak bakalım diğer bölümlerde kesin artık sıra ondaaa :)) çıksın da marifetlerini görelim .. yavıııız da beni gerdi bugün bi de asuya sarılıyor mal yaa bu çocuk malibu :)) şerif demeyin saten bana krizler gelioo ohhhhhhh hepsini anlattım sanırım şutarafagitti