Unutma Beni - Fox Tv

selçuk artık çıkacak çok sık adını söylüyorlar bu aralar çıkarr bebesine sahip çık löö selçukka.s:roflol:
nese canımm selçuk u bulacak mı bakalım yaşar..bu yaşar dün beni heyecandan öldürdü ..yaa alinin evinde sanki parktaymış gibi gezindi durdu kimse de görmedi yaneee

ben de geliyorum ohaldee ...nese konuya geri döneyim ... yavıııııııız benii sinir ediyor ,iiyice aptal biri oldu çıktıı bu ay yavııııııızı bozdular yaa.sakallarını mı kesmiş böle bi tuhaf olmuşş kaydirigubbakcemile3

evett bi yaşar neydi, dün öylee valla o kadar rahattıkii ilkayda tam uyumuştuu offf bütün kanıtlar yok olduuuuuuuuuugamyoncuiremsu

..............................................................................................................
çekmezmii orda sen bilemm varsınn daha neler çekio burda nelerrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

evet yine tekrarlıyorum yaşarsız rauf , raufsuz da dizi olmasssss
sankim rauufcum mu buldu kanıtları ..yaşar garibim perişan oldu ama olsun , ali de ne salak çekmeceye konur mu kanıtlar ::::::::::)))
)))

selçuk artık çıkacak çok sık adını söylüyorlar bu aralar çıkarr bebesine sahip çık löö selçukka.s:roflol:

evet saten yaşar dedi ya selçuk gelmiş bi ara ankaraya da eşyalarını toplamış gitmişşş ,kesin gelir diğer bölümlerde çünküü meral de öğreniyor artıkkk gerçeği......işte meralin bunalımı ,nerminin evden kovulması ,nazlıların yüzleşmesi derken yine selçuk bir ay sonra gelir ancak şakkıdı

vallahi melis hiç kanıt çekmeceye konurmuuklava:klava:
evet yine tekrarlıyorum yaşarsız rauf , raufsuz da dizi olmasssss
sankim rauufcum mu buldu kanıtları ..yaşar garibim perişan oldu ama olsun , ali de ne salak çekmeceye konur mu kanıtlar ::::::::::)))
)))

ben dün sonunu izleyemediydim dmek buldular kanıtları
hey yarabbim bu dizide de bir tuhaflık var heee hep rauf kazançlı çıkıyor

kıs bidee yaşarın mı var senin garibi m diooon ne garibi beee

öylee balböceğii tam ali açıkladı derken diziyi süründürecekler tadı tuzu kalmayacakk kimsede izlemeyecek sonraa...kanıtlar raufun elinde...
ben dün sonunu izleyemediydim dmek buldular kanıtları
hey yarabbim bu dizide de bir tuhaflık var heee hep rauf kazançlı çıkıyor

çok fazla sevinmee herşeyy ortaya çıkacak biraz zaman alsada:jeyyar:

kızlar dikkat etttiniz mi dizi başlerken herkesi gösteriyorlar isimlerini falan
ama yavuz la annesini göstermiyorlar fisfisfis

benim için verdiler özeti dün izleememiştim yaa :roflol:

selçuk un izini bulmuslarrrrrrr delikafadulden

nazlıyla nermin de ne yalancılar yaa
yazık adoş tek kaldıııklava:

:)) vala nazlıya pesss anaa insan haklı olsa bu kadar kendini haklı gösteremezdi hee...bak nazlıyı çok seviyordum ancak çok acımasızdı merale karşı..dönüp kadına selçuk benim abim sen de ablamsın nasıl yaparim deyincee ,çok acıdım merale haa..o da iyice karıştı yazık kadın şoka girdi...
malibu bugün izledin yani süper....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…