Unutma Beni - Fox Tv

hihhihiiii:)) asu sinir yaaaa ...
valahiii bu bölümde ben şunu anladım kii ilkay kendini bişiy sanıyoooo anam ne diklenmeydi o öyle :))) adoş daa yazık ya şokta iyi mii yazık kadına beee ..

ay melisss tamamen taraf tutuonnn :)

adoş dövcekti kzıı
aaa bi de dikkat ettiniz miii
ali banyoya gircem dedii
kavga ettiler ilkaylaa adoşş
ama sonra ali geldii ıslak fln değildii o zamanaa kadr duymadı mı yaniii :roflol:

evet kaçar mı şofbeni açmıştır o ara canım yıkanamadı ki kıvırcık ali :)))vala taraf tutmuyom :)))) hhehe

su sesinden duymadı heralde :)))
ALlah tan pazarteside evdeyim yoksa catlardımmm
televizyonlu cep teli fln mı alsam napsammm :roflol:

:))))) al canemm ama ilkayın şeyi ekranı kapsar :KK70::KK70::KK70:
ayy nazlı nasıl ağladıı yaa..burdan nazlıya sesleniyommm : bak naslı bacım güzelsin dee o saç dip boyaların gelmişşş gerçekten hamile misin bacıım yoksan doğur artıkk ....

ama inan ilkay o olsaydı daha güzel olurdu bee ..güzel kıs maşallah....kötülük yapo ama yakışmıo kıza...
ama nermin hanım süperdi oyuna gelmedi kadın bee..eskiden nermine çok yer verirlerdi ama şimdi artık kadını zor görüyoruz ekranda..bence rauf ile aşk olayları nazana aktarılsa falan ..bunlar daa birbirine girse..( ayyy raufçu kesildim hee))

ay melisss tamamen taraf tutuonnn :)

adoş dövcekti kzıı
aaa bi de dikkat ettiniz miii
ali banyoya gircem dedii
kavga ettiler ilkaylaa adoşş
ama sonra ali geldii ıslak fln değildii o zamanaa kadr duymadı mı yaniii :roflol:

evet yaa... :roflol:
bende bakıyorum bu dızıye.. bugun oyle oldu cıdden yaaa.. :))

yaa keşke nazlı ilkay flnda okusa bu yazdıklarımızı ne güzel olurdu :))))
acep selçuk cıkcak mıı gııı

nazlı gerçek hamile yaa kesinn bence

dimi ya anacım tamm3 aydır hamile kıss:))) sanırım hamile ama bilemiyorum kii geçenlerde karnındaki duran elini bi çekti böle yastık resmen dedim..ama selçuk u bulamadılar ya da selçuk için birini arıyorlar ,yoksa doğururdu :))) selçuk bi çıksaaa ahhh meralle kozlarını paylaşcakk bi de o mevzu var :)) yupppppii rauf da olayın içinde hehheheh ))) adamım rauf...bakışlarını yiyim senin :bbo:

ayy rauf u da seven varr bi de derler kötüleri seven olmaz diee :roflol:

ayy rauf u da seven varr bi de derler kötüleri seven olmaz diee :roflol:

kim dioo çabuk söleeee kaydirigubbakcemile :eek:klava:

falahii ben onun planlarına bayılyorum o adam işini çok ciddiye alarak yapıoo bi keremmmm:jeyyar: sanırsam dallas çevirio hihihihi:)) yerim onu ben yerimm bakışlarını :1shok:

bence rauf oradaki en iyi adam
neler neler yaptı yaranamadı
tüm suç ilkayın
ne işi vardı o adamla
deseydi ki geçmişte kalmadı
raufta yoluna bakardı
oooohh be ali sonunda söyledi

ayy dayak yemeyi de beceremioo attı kendini yere bugün ,sankiim beli kırıldı .)))))) adoş vurcaktı böle okkalı :eek:klava:sanki ilkay alinin evine gelince namuslu oldu :KK70: kısım o adam evliiiiiiiiiiiiii ne olursa olsun nazlı suçlu olabilir ama boşanmış değiller bacum yaa ..aşkım diyorlar ya helee sinirim tepeme geliooo :)))))) raufffffffff da yaşarsız olmaz size söyleyim her şeyi yaşar yapooo yaa eheheheehe :))))))

yavuzun annesinin adı neydi arkadaşlar bende o kadını çok beğeniyorum.çok güzel geliyor bana...
şeriften nefret ediyorum bu kadar mı itici olur bir insan yaaaaakötükedihüso...dizide bazen saçmalıyor bakmıyorum...

50 sarışına bakıodumm melisimm geldimm :)
evet cok güzel yorumlar yazılmıs yinee :)))

bi anket açalımm mı selçuk gelcek mi gelmicek mii diee
o adam nolduu mezarda :roflol:

X