Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen katılıyorum baş düşmanına aşık oldu pess abisinede az etmedi bence burda iice saçmaladılar en başta yavuzun babası eski erkek arkadaşının babasıunutmayın ki ASU nun babası, Rauf yüzünden hapishanede....aşık olması ve kendini düşürdüğü durumlar bence hiç güzel değil...
niye saçma olsun ki? aşk bu yaş baş dinlemiyor
Ama Rauf onu koruyor ve Asu onun farklı yönlerini keşfediyor. Tamam bu belki Asu'yu haklı çıkarmaz ama değer veriyor Asu'ya. Kaldı ki Rauf da çok hoş adam.
mehtap iyi bi kadin olsaydi serifi aldatip kactiktan sonra geri gelip emineyle serifi ayirmaya calismazdi. bence mehtabin uzulecek bi tarafi yok. diziyi uzattilar ve mehtabin kotuluklerini unuturdular.ayrica hem zaferei istemiyor hemde her firsatta zafere sarilip agliyor. mehtapta zaferde daha beter olsun...bence raufla asunun aşkı hiçte saçma değil öyle bi adam benim etrafımda olsa bende aşık olurdum
zaferin teli benim telimin aynısı gördükçe o adamın onu kullandığını sinir oluyorumbide mehtaba acımaya başladım ben yaa zafer olmasa ahayıtında o kadarda kötü bi kaDIN DEĞİL ASLINDA ZAFER ZORLUYO HEP BİŞEYLER İÇİN ONU....leventin annsini boğasım geliyo salakmı bu kadın hasta bi insanın morale ihtiyacı var o kızı üzmek için elinden geleni yapıyo neymiş oğlunu koruyomuş başkasının kızını üzüp öldürerekmi oğlunu koruyon ki oğlunu daha çok üzen kendisi bizim evin hellerinden tecrübeli kadın zaten oğlunu sevdiği kızdan ayırmaya ama bu sefer başarılı olamadı ohh olsun....
bence güzel bi dizi bazı abartılar mantıksızlıklar ee hadi ama dedirten şeyler olsada:)))
mehtap iyi bi kadin olsaydi serifi aldatip kactiktan sonra geri gelip emineyle serifi ayirmaya calismazdi. bence mehtabin uzulecek bi tarafi yok. diziyi uzattilar ve mehtabin kotuluklerini unuturdular.ayrica hem zaferei istemiyor hemde her firsatta zafere sarilip agliyor. mehtapta zaferde daha beter olsun...
Mehtap'a sinir oluyorum. Sesi ciyak ciyak. Onun sahnelerinde tvnin sesini kısıyorum
Mehtap'a sinir oluyorum. Sesi ciyak ciyak. Onun sahnelerinde tvnin sesini kısıyorum
Kızlar ben de mehtapçıyım.ister asın ister kesin beni.ama bunu değiştiremezsiniz.bir kere giyim tarzını beğeniyorum,hee şundan ben de alayım diyorum çoğu zaman.(notavyon kıyafetlerinden bahsetmiyorum)
mehtap herşeyi oğlu ve kocası için yapıyor.gerekirse kendini de satar,kanı akmaz.
Mücadelesi davası bu.yoksa şarkı söyleyip elalemin adamları orama burama baksın,ağızlarının suları sahneyi küvete çevşirsin diye değil.oğlu ve kocası için.
ben buna katılmıyorum madem öyle bir hayat sürecek istemesede bunu şerife söylemeliydi eminenin annesini öldürdü emineye neler yaptı maalesef mehtabın tuzu kuru değil