bende hamile kaldım bu kadar öğürmedim.bide hamile kalan öksürmez ama çiğdem nedense hastaymış gibi hem öksürüyor.
bugün ki bölümde gzüme çarpan bir kaç saçmalığı sizinle paylaşmak istiyorum bakalım bana katılacakmısınız..
1-çiğdem tartılıp ,kilomu aldım nedir kıyafetlerim olmuyor dediya bu nasıl hamileliktir allahım normal şartlarda hamileler 5.aydan itibaren kilo almaya başlar hatta bu zamana kadar kilo bile veren olur ama çiğdem hanım daha 2-3 aylık hamilelikte kıyafetlere sığamıyor maşallah neyle besleniyor acep
2-alinin arkadaşı tuna neci bilen var mı ne olay olsa ali hemen bir tunaya sorma ihtiyacı hissediyor.bu tunanın bir şubesi falan varsa bizde başımız sıkıştıkça arayalım adam çok işlevli mutfak robotu gibi valla her işe yarıyor.
3-.mehtap ve özgürün gittiği oteldeki adam sapık sanırım bakışlar falan hayır anlamadığım senaristler neden kafayı hep aynı şeye takmış durumdalar acaba mehtabın karşısına hep arıza tipler çıkıyor.insan çocuğuyla otele gidip gönül rahatlığıyla kalamaz mı illa yalnız bir bayan görünce sarkmak mı gerekiyor.kaldı ki bana çocuğumun yanında böyle densizce kanuşacak otel sahibi çocuğumu aldığım gibi çıkarım ordan adamada bir güzel küfürü basarım ama maşallah mehtap ne geniş ne gurursuz çocuğunun gözleri önünde adam asılıyo mehtapta mal gibi adamın özgüre getirdiği yiyecekleri kabul ediyor.inanın ilk defa bu kadar çok midem bulandı mehtap uyuzundan.
4-bir de raufun evine gelen murat hocaya kim Türk kahvesi yaptı çok merak ettim doğrusu.rauf mafyalıktan arta kalan zamanlar da ev işlerine de el atıyor sanırım.
ayyy çok uzun oldu ne olur kusura bakmayın hanımlar.izlemiyim diyorum her gün şu diziyi ama yinede vakit öldürmek için bakıyor insan.sonrada böyle sinir olduğumuzla kalıyoruz..