- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yorum yapmıyor artık gerçi iyice saçmalaştı ama birazda ekşın geldi sanki
muhsin kenanın adamı o ayarlamış olabilir bu işi.. parayı da o verir gibi geldi bana
hamdi intikam almak istiyor olabilir senetleri de vermeyecekkk
açıkçası o adama nasıl borçlandı tam bilmiyorum. Mehtap paraya sıkıştı Hamdi ona para verdi. Ama Mehtap da akıllı olsaydı. Önce Şerif'ten yardım isteseydi. Şerif'ten gizli iş yapmasaydı. O Hamdi kocasından daha mı yakınmış ona da kocasına değil de o adama sığındı.ne olursa olsun mehtaba yapılan çok aşağılık bir oyun bunun yerine başka birşeyde yapılabilirdi hiçbir kadın böyle birşeyi haketmez emineye hiç yakıştıramadım
ne olursa olsun mehtaba yapılan çok aşağılık bir oyun bunun yerine başka birşeyde yapılabilirdi hiçbir kadın böyle birşeyi haketmez emineye hiç yakıştıramadım
Unutma Beni'de yarın; Şeker, Hikmet'e Mehtap ile alakalı gerçekleri anlatır. Şerif, yatalak olan Yeter'i görmeye gider ve onu yürürken yakalar.
ben de aynen sana katılıyorum..hiçbir insan ne yapmış olursa olsun.böylesine bir oyunu haketmez..
ayrıca Eminenin annesini öldüren Muzaffer değil mi?
bu senaristler de izleyiciyi saf zannetti herhal...
daha geçen gün yakalamamış mıydı zaten
mehtabın yaptıklarını hiç tasvip etmiyorum ama oynanan oyun çok kötü
iyi de Mehtap'a iftira atılmıyor, birşey yapılmıyor. Sadece yaptıkları açığa çıkarılıyor. Mehtap da akıllı uslu dursaydı hiç bulaşmasaydı o adamlara