Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuğçenin doktoru da kızın dizi dibinden ayrılmıyor ... ne iyi drmuş...
sinana ne demeli ; astığı astık ,,kestiği kestik..
menekşe de ,artık ,namuslu rollerini bıraksın artık..
emine kenandan iyi kocamı bulacak kendine adam hem bunu seviyor hemde paralı,gıcık kadın şeriften acıdan başka ne gördü sanki hala şerifte şerif dizi işte gerçek hayatta olsa suratına bakmaz şerifin
tuğçenin doktoru gibi doktor varmı hastasıyla sinemalara gitmeler yemek yemeler tuğçeye aşık oldu galiba salak levent madem tuğçeyi takip ettin kapıda dr adı mesleki yazıyor bi sorsana hastanede tuğçe adında bi hasta var mı diye
asu tuğçeye itiraf etti raufa aşık olduğunu raufta duydu.levent tuğçenin hasta olduğunu öğrendi.muzonun pavyonu yandı emine evini elinden aldı.muzo evsiz kaldı.
asu ile rauf un aşık olması çok saçma
iyice saçmaladılar....
bence raufla asunun aşkı hiçte saçma değil öyle bi adam benim etrafımda olsa bende aşık olurdum
zaferin teli benim telimin aynısı gördükçe o adamın onu kullandığını sinir oluyorumbide mehtaba acımaya başladım ben yaa zafer olmasa ahayıtında o kadarda kötü bi kaDIN DEĞİL ASLINDA ZAFER ZORLUYO HEP BİŞEYLER İÇİN ONU....leventin annsini boğasım geliyo salakmı bu kadın hasta bi insanın morale ihtiyacı var o kızı üzmek için elinden geleni yapıyo neymiş oğlunu koruyomuş başkasının kızını üzüp öldürerekmi oğlunu koruyon ki oğlunu daha çok üzen kendisi bizim evin hellerinden tecrübeli kadın zaten oğlunu sevdiği kızdan ayırmaya ama bu sefer başarılı olamadı ohh olsun....
bence güzel bi dizi bazı abartılar mantıksızlıklar ee hadi ama dedirten şeyler olsada:)))