Unutma Beni - Fox Tv

evet RAufcum her şeyi planladı ...ilkay kaçmasaydı bunlar olmasdı..ama valahi ilkay aptalll betik benizli şeyy :))) durdu durdu kaçtı manyakkk kaçana kadar nişanlanmasaydın be kızım :)))))))

yarın kesin adalet herşeyi ögrendikten sonra dizi biter haftaya kalır biz daha çok bekleriz olayların yaşanması için

kesin öyle olacak güzel bi son olsun bence o son anda çekilen bi andı..tam söyleycek ali veeeeeeeee son ,pazartesi artık verirler uyuzlar :)))malibu gittin mi kısssssssssss

ben gittikten sonra neler kaynattınız bakimmm yine melis sinirlenmişş ilkaya:))) şimdi heycanla saatin 15 olmasını beklozz umarım rüya değildir...delikafadulden

kızlar maaşallah topik fırlamış ilerlemiş.

ohhhhhhhhhhh be sonunda söylediler

sonundaaaaaaaaa rüya değilmiş gerçekmişş oh beeeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

tuğçe nin yaptığına ne demeli kıza bravo vallaaaa büyük fedakarlk yaptı ama olması gerekende buydu..ama ne yavuz ne tuğçe artık asu için eskisi gibi değilll:çok üzgünüm:

ya ama tuceye üzüldüm benn :KK43:
yavız tuçeyi sevsnn :eek:klava:

nazlıı nasıl bozum oldu ohhhhhhhhhhhhhh canıma deysinn :)))

aman bee malibu tmm yazık tuğçeye ama off baydı bu ilişkii yok asu olmadı küstüm tuğçe yok asugeri gelmi ş onu sevomm benn ıyyyyyy yavuzzzz öööö iğrençsin berbatt yaaasenağlamasenağlamasenağlama

evet yaaa baydıı biraz
ama olsunn güzel yinede zevkli oluo :)))
ya farkettin mi şeker hala ne cok atasözü sölüo :roflol:

nazlıyaa gelincee sonunda yaaa ohh şimdi hakettği yerdee yeter bee bıkmıştım onun pis oyunlarından yalanlarındaannn..maskesi sonunda düştüü ohhhh:roflol::roflol::sm_cool:

yavz dizinin başlarında çok efendi aklı başında bi roldeydi ama sonradan çocuğu bozdular saçmaladılar

evet yaa yavızın ölee karıla kızla alakası yoktu başlarda :)))

nazlı cok komikti yaa sonundaa vah tühh pühhh :)):)))

eweet egem yavuzz aynene öyleydii ama dizinin bi şekilde uzaması sürmesi gerekioo biraz saçamalamak gerekio yaniii diz uzayınca mutlaka saçmalıkk olurrr:eek:klava:

kızlar hep aynı karakterleri eleştiriyoruzz emine ve şerifee gelincee o hala orman kaçkını kocasını savununyo amaa kocası çok tınn:)))) ee nolcakk bunlara sizce boşanırlarmı?
sositososito

X