kesin öyle olacak güzel bi son olsun bence o son anda çekilen bi andı..tam söyleycek ali veeeeeeeee son ,pazartesi artık verirler uyuzlar :)))malibu gittin mi kısssssssssss
ben gittikten sonra neler kaynattınız bakimmm yine melis sinirlenmişş ilkaya:))) şimdi heycanla saatin 15 olmasını beklozz umarım rüya değildir...delikafadulden
tuğçe nin yaptığına ne demeli kıza bravo vallaaaa büyük fedakarlk yaptı ama olması gerekende buydu..ama ne yavuz ne tuğçe artık asu için eskisi gibi değilll:çok üzgünüm:
aman bee malibu tmm yazık tuğçeye ama off baydı bu ilişkii yok asu olmadı küstüm tuğçe yok asugeri gelmi ş onu sevomm benn ıyyyyyy yavuzzzz öööö iğrençsin berbatt yaaasenağlamasenağlamasenağlama
nazlıyaa gelincee sonunda yaaa ohh şimdi hakettği yerdee yeter bee bıkmıştım onun pis oyunlarından yalanlarındaannn..maskesi sonunda düştüü ohhhh:roflol::roflol::sm_cool:
eweet egem yavuzz aynene öyleydii ama dizinin bi şekilde uzaması sürmesi gerekioo biraz saçamalamak gerekio yaniii diz uzayınca mutlaka saçmalıkk olurrrklava:
kızlar hep aynı karakterleri eleştiriyoruzz emine ve şerifee gelincee o hala orman kaçkını kocasını savununyo amaa kocası çok tınn:)))) ee nolcakk bunlara sizce boşanırlarmı?
sositososito