Unutma Beni - Fox Tv

şerif mi ayy sen mi ben mi ..o bizi temelli sinir hastası ediyor o adam yüzünden yaa bi afra bi tafraa ,, sanki paşa oğluuuu allahın orman kaçkıını işte :))

evet pis orman kaçkınıı ay başkasını bulamamıslar mı onun yerinee -tatlicadiarzu-:mymeka:

yarın dr a gideceğim inşallah saat 3 e kadar hallederim hastane işini yoksaa valaa kaçar gelirim hastaneden :)))))))

ayy deliii :)
kaçmaa kız ben sanaa ayrıntısıylann anlatırımm merak etmeee :)

hihihiii efet ..erken gelirim diye tahmin ediyorummmmmm süprizzzzz kaçarsa anlatırsın hemen gir kk yadelikafadulden

okudum hayatım :)) aşkı memnuya bakıyorum :)) hoş dizi bu da beee gerçii ben iki diziye bakom yarpak tökümü ve unutmam seni ye kaydirigubbakcemile2

şaziyenin takılarına bakıyorum ben de :)) hay allahım kadın çok kokoşş böle cadı bişii eminenin annesi oliii şaziye çılgın şaziye :KK70:D

evet kadın ojeliii makyajlıı küpeli kolyelii :)))
kokoşş ama emoşun anası gibi değil :)))
ayy yrn olsunnnnn

ya ben geçen gün nette aradım tüm bölümlerini ama yok yok kimse koymamış :) tekrarları oluyordu eskiden sabah saatlerinde ya da geceleri ama şimdi o da yok ,izleyemediğimiz bölümlere bakardık hiç olmadı delikafadulden

şaziyemi dedinizzz kulaklarım çınladııı:)))) güsell ve arsız kadınn laflarıda güsell :)):roflol:

dün şeker halaya dioki şaziye yani benm çılgız şaziyem kızımı size emanet ettim siz almışsınız oğlunuzun koynuna sokmuşsunuz dio:roflol::roflol:bu kadın beni öldürüyooo yaaa TAM BENLİK:sm_cool:

ya o asumanı elime verseler dövmekten beter ederim he
yavuz ta istemeye geldi
okulu bile bırakırım dedi
bu mal ne yaptı
ben istemiyorum
sen neler yapıyorsun bla bla bla bla.......
oldu yani
birkere içkinin tesiriyle tuğçe ile yaşandı arasında o mevzu
eger gercekten erkekse tabikide tuğçeye sahip çıkacak
kendini adam yerine koymayan kızı bekleyecek hali yoktu
yani yanlış tuğçe ile arasında geçenler ama
bir erkek gibi arkasında duruyor
anlamıyorum bu ali ile ilkayı eskiden
ailem öğrenicek geyiği vardı
öğrendi herkes
söyleyin gitsin ya
bunlarda ayrı aptal
dizinin en güzel kızı hakikaten nazlı ama
birde nermin hanımın asaleti yakıyor beni,çok hoş kadın

YAZMIŞSINIZ YA ŞERİFİ SEVMİYORUM DİE SENMİ BENMİ DİEEE HERALDE BENM KADAR SEVMEYEN YOKTUR BEN ONU İLK GÖRÜŞTE SEVMEDİM HALA ÖLEE GİDDİİİİİ HANZOOOOOO O BEE:kızgın::kızgın:

X