Unutma Beni - Fox Tv

EWEETT CANM NASIL OLDUYSA KENDİLERİ HATIRLAMIYOOO AMA OLMUŞ OLANN:eek:klava:

kazulet[/U]
yorumlarını beğendim canım aynen katılıyorum :)) hoşgeldinn buarada ...nermin eskiden daha hoş idi ..şimdi saçını boyadı ya hoşuma gitmedi ( napcaksam kadının saçını da ) hele önden çıkarıo yaa deli ediyor beniii...ama güzel asil kadın yaaaaaaaaa ,nazlı da benim hatunum cannnnnnnnnnnnem

evet şişe çevirmece oynuyorlardı bunlar ,sonra sabah bi kalktılar aneyy olan olduu bi de yavıııııız unutalım moduna girdi ama tabi nazan gördü bunları yakaldı ve oğlunun arkasında durmasını söyledi ondan yavıııııız ile tuğçe sevgili oldular zatenn...yoksa yavız hala asuuuuuuuuu diyordu ...

umarım alini açıklayacakları rüya yada hayal değildirrr yoksa gider ben açıklarımmm ama sıktılar bee o ne ölee off yok nazlı üzülürmüştee hamileymiştee şimdi anlıyorum melis ilkayı nie sevmedğini:kızgın:

kazulet[/U]
yorumlarını beğendim canım aynen katılıyorum :)) hoşgeldinn buarada ...nermin eskiden daha hoş idi ..şimdi saçını boyadı ya hoşuma gitmedi ( napcaksam kadının saçını da ) hele önden çıkarıo yaa deli ediyor beniii...ama güzel asil kadın yaaaaaaaaa ,nazlı da benim hatunum cannnnnnnnnnnnem
oo saçları bende beğenmiyorummm o nee bee ama güsell kadınn çookk hemdee kızından bilemm güselll kıyafetleri çok hoş........

dimi hehheeheee betik benizli ilkay demeyin bana bak kuscamm :))))) zona olmuş kıss stressten niye sırf nazlı erken doğum yapmasın diye...ama nazlı da vala neyine güveniyorsaa böle haklı rolu oynuoo yahu ama seviom onu ben yaaaaaawww güzel kıss valahii

kızlarr ben kaçarr kocacğm hadi gidelim dioo evimize gidozzz öptüm şekerler siziziiiiii yarın görüşürüz byyyŞenizŞeniz

anammm bilmiodummmm
bende gıcık oluom nermin in cıkarmasına saçını :)))))))

anaaaaaam bu kaçar mı kıss:)) hmm ben biliyorsun sanıyordum belki de anlattım bunu kaçmazdı benden biliiyosun :)))))))))))) anlatırdım kesinn
nese öğrenmiş olsun yoksaa yavızzzzzzz ile tuçe neden sevgili oldular sanıyorsun sennnnnnnnnnnnnn bundan işte

kıss güllü :)) hala burda mısın senn kocen bağırcak şimdiik ,benim kocem yok tabee yalnızım ahh ahhhhhhhhhhhhhhh :KK43::nazar:

olsun olsunn ii olmuşşş :)))
ben şimdi cıkıorumm ama gelirim gene olmadı yrn görüşürüz öptmm tatlımmm Şeniz

kızlar merhaba yarın herşey açıga çıkıyor sonunda yani fıtık ettiler beni bi türlü açıklayamadılar bakalım yarın adalet hanım ne yapacak gerçekleri duyunca sizce napıcak kızlar delirip nazlıyı rezilmi edecek yoksa inanmayacakmı??

bu arada Rauf merale yardım etti bak bu da hoş idi :)) kadının maddi olarak durumu kötü olunca evini satılığa çıkardı meral..rauf da gitti evi satın aldı meral e de sürekli kalması için direktif verdi ama meral anladı ve tşk etti :)) oysa nermin rauf tan para isteyincee kadına pislik gibi davrandı ( ne de olsa eski yarası nermin))

kızlar merhaba yarın herşey açıga çıkıyor sonunda yani fıtık ettiler beni bi türlü açıklayamadılar bakalım yarın adalet hanım ne yapacak gerçekleri duyunca sizce napıcak kızlar delirip nazlıyı rezilmi edecek yoksa inanmayacakmı??
hoşgeldin tatlım...simavi
aaman rüya olarak vermesinler de ...adoşum inanmaz gibi geliyor bana ama hadi bakalım...
ama artık seyirci bayıldı bi olay olsun dimii ekşın lazım artık...bence öğrenmeliler yeni gelişmeler olmalı ...sence ?

eğer doğrulanırsa nazlı kesin adaletten önce eve gidip pılını pırtını toplayıp gidecekk annesinin evine :)) annesi de kızıyor yaa haklı kadın tabiii...ah nermin ahh anne sonuçta alır kızını yanına daa hehhehe merallllllllllllllll ..ya ben selçuk un çıkmasını istiyorum artık meral öğrenmeliiii falan..eğer aliler aklanırsa kesin olay meral - nazlı -selçuuk üçgeninde gelişir :))))

hoşgeldin tatlım...simavi
aaman rüya olarak vermesinler de ...adoşum inanmaz gibi geliyor bana ama hadi bakalım...
ama artık seyirci bayıldı bi olay olsun dimii ekşın lazım artık...bence öğrenmeliler yeni gelişmeler olmalı ...sence ?

hoşbulduk canım teşekkürler
yok artık rüya olarak falan verirlerse daha izlemem ben bu diziyi
dizinin zaten formülü insanları bayıp bayıp bi anda bie kşın yaratması ilkayın raufla nişanlılık dönemi nasıldı aylarca bu gelgit sürdü en sonunda kaçtı biraz heyecan kattı güyaa

yarın kesin adalet herşeyi ögrendikten sonra dizi biter haftaya kalır biz daha çok bekleriz olayların yaşanması için

X