Unutma Beni - Fox Tv

şekerim ben anlatayım
asu geldi yavuz şok oldu tabi.asu sarılıyor öpüyor ama yavuzda tık yok.derken tuğçe geldi.oda asuyu görünce dondu kaldı tabi sonradan hoşgeldin canım ben sizi yalnız bırakayım konuşacaklarınız vardır dedi.kapı kapanınca bi süre kapıda onları dinledi.yavuz soğuk davranınca asu başka birimi var diye sordu.yavuzda hayır dedi tabi tuğçe iyice yıkıldı kapıda ve gitti.yavuz asuya artık onu hayatında istemediğini söyledi.
gelelim eminelere eminenin annesi şokta yalandan ayılmalar bayılmalar emineden veryansınlar "sen beni yalnız bıraktın v.s.v.s."anası gitti şeker halalara hakaretler etti.sonra emine annesi adına özür dilemeye çalıştı ve annesinin yanında onları savundu.
rauf adaletlerin evine geldi sedat ve adalet perişan durumda garipler.rauf nazlıyla anlaşmalı oyun yapıyolar."alinin hayatında biri var biliyorum ve kim olacağını bulucam"dedi.aliyede o kişiyede hayatı zindan edicem dedi.nazlıda yalandan triplerde tabi.adalet ilkayı aradı ve raufun aline zarar vereceğini oğlunun peşini bırakması gerektiğini söyledi.ilkayda alinin çalıştığı yere geldi ve ayrılalım dedi.ama ali bişekilde onu ikna etti tabi.

ay aklıma gelenler bunlar canım umarım birazda olsa aydınlatabilmişimdir.

genciza cok saoll canım baya aydınlattınn güzel şeler olmuşş :)
asu naptıı gitti mi sonraa

yaa aynen böyle oldu şekerlerrr bide şu ilkayın aliye gelipte artık görüşmeyelim demesi yokmu hiçbişey açıklamdan onların birleşmesi zor gibi hatta imkazsız.....şimdi gündemde şaziye cadısı var kelimelerine bittim şerife hakaretleri "köylü ailenin sapık ruhlu çocuğu"...dizi güsell ama artık baydılar alinin çocğun kendisinden olmadığını açıklamasını bekliyorum heycanla bide asunun öğrenmesini en yakın arkadaşı ve sevgilisinin ne haltlar karıştırdığnı o gidince iyi seyirler kızlar yarın görüşürüzz:1hug::1hug:[/FONT

köylü ailenin sapık ruhlu çocuğu:roflol: :roflol:
ayy cok güzelmiş bu lafff

yaa aynen böyle oldu şekerlerrr bide şu ilkayın aliye gelipte artık görüşmeyelim demesi yokmu hiçbişey açıklamdan onların birleşmesi zor gibi hatta imkazsız.....şimdi gündemde şaziye cadısı var kelimelerine bittim şerife hakaretleri "köylü ailenin sapık ruhlu çocuğu"...dizi güsell ama artık baydılar alinin çocğun kendisinden olmadığını açıklamasını bekliyorum heycanla bide asunun öğrenmesini en yakın arkadaşı ve sevgilisinin ne haltlar karıştırdığnı o gidince iyi seyirler kızlar yarın görüşürüzz:1hug::1hug:[/FONT

:KK70::KK70::KK70: yaa dur geliomm yaprak dökümüü varrrrrrrr yorumlarına bişiler yazıcamm canemmm ..arkadaşım
malibuuu bu arada bilgilenmişsin :))))) yaa ben yavuza sinir oldum yaa bakalım olayın modu değişiyoooo laelaelaelaelae

tamam canımm gel reklammda bi de senden detayları aldım mıı izlemiş kadr olurumm :roflol:

şekerim ben anlatayım
asu geldi yavuz şok oldu tabi.asu sarılıyor öpüyor ama yavuzda tık yok.derken tuğçe geldi.oda asuyu görünce dondu kaldı tabi sonradan hoşgeldin canım ben sizi yalnız bırakayım konuşacaklarınız vardır dedi.kapı kapanınca bi süre kapıda onları dinledi.yavuz soğuk davranınca asu başka birimi var diye sordu.yavuzda hayır dedi tabi tuğçe iyice yıkıldı kapıda ve gitti.yavuz asuya artık onu hayatında istemediğini söyledi.
gelelim eminelere eminenin annesi şokta yalandan ayılmalar bayılmalar emineden veryansınlar "sen beni yalnız bıraktın v.s.v.s."anası gitti şeker halalara hakaretler etti.sonra emine annesi adına özür dilemeye çalıştı ve annesinin yanında onları savundu.
rauf adaletlerin evine geldi sedat ve adalet perişan durumda garipler.rauf nazlıyla anlaşmalı oyun yapıyolar."alinin hayatında biri var biliyorum ve kim olacağını bulucam"dedi.aliyede o kişiyede hayatı zindan edicem dedi.nazlıda yalandan triplerde tabi.adalet ilkayı aradı ve raufun aline zarar vereceğini oğlunun peşini bırakması gerektiğini söyledi.ilkayda alinin çalıştığı yere geldi ve ayrılalım dedi.ama ali bişekilde onu ikna etti tabi.

ay aklıma gelenler bunlar canım umarım birazda olsa aydınlatabilmişimdir.

Arkadaşım yazmış baya güzelce ...benim en sevdiğim an rauf adalet hatununu evine gelmesi oldu ama :))))))) bayıldım bayılllllllldım:lepi:

Rauf sözüm ona Nazlıyı korumak için geldi eve ,,tabii adalet ve sedat bey özellikle adoşşşşş 3, 5 atıyor ..nazlıya habire sakın anlatma mahvoluruz falan dedi durdu kıyamammmm yaaa...
ama rauf ile nazlı odaya kapanıp yeni taktikler uygulamak için kolları sıvadı..yazık adoşuma yaaa kadın ahladı vahladıııı ,en son ilkayı aradı rauf her şeyi öğrenecek bırak aliyi dedi yoksa rauf bişi yapacak oğluma dedi kapadı tlf nuu..

bu arada dikkatimi çeken şeyyyy 2 gündür ilkayyı 1 dk bile göstermediler ...iyice sinir oluyor millet yaa ,yapımcılar beni duydular sanırım :)))))) nese konuya dönelimm
tabi ilkay gitti aliye ayrıldık bitti dedi alii olmaz falan aptal ilkayın gitmesiyle kaldı o iştee bişiyy yapamıyor bu kıs yaaaaaaaaaaaaa ayrıl işte dimi amaa madem gidiyorsun ayrıll hayret bişiiiiiiii :)))
arkası birazdan :)))

ayy melişimm cok güzel anlatıonn bu ilkaya bayaa gıcıksınn sennn :)

efett sorma canım yaa çok sinir oluyorum çoooook :))) sağol bu arada ...sen beni konuşurken gör bi de ::KK70::KK70:::KK70:

hu huu kimse yok mii :) kocem yarrpakkk tökümünü izletmiyorr :KK43: ben geldim bari devamını yazııım bugünkü olanların :::::KK70::

Rauf sözüm ona Nazlıyı korumak için geldi eve ,,tabii adalet ve sedat bey özellikle adoşşşşş 3, 5 atıyor ..nazlıya habire sakın anlatma mahvoluruz falan dedi durdu kıyamammmm yaaa...
ama rauf ile nazlı odaya kapanıp yeni taktikler uygulamak için kolları sıvadı..yazık adoşuma yaaa kadın ahladı vahladıııı ,en son ilkayı aradı rauf her şeyi öğrenecek bırak aliyi dedi yoksa rauf bişi yapacak oğluma dedi kapadı tlf nuu..

bu arada dikkatimi çeken şeyyyy 2 gündür ilkayyı 1 dk bile göstermediler ...iyice sinir oluyor millet yaa ,yapımcılar beni duydular sanırım :)))))) nese konuya dönelimm
tabi ilkay gitti aliye ayrıldık bitti dedi alii olmaz falan aptal ilkayın gitmesiyle kaldı o iştee bişiyy yapamıyor bu kıs yaaaaaaaaaaaaa ayrıl işte dimi amaa madem gidiyorsun ayrıll hayret bişiiiiiiii :)))
arkası birazdan :)))
sonraaaaaaaaa rauf girdi odaya ve adoşa döndüü siz benden neden saklıyosunuz dedi kıyamam adoş da kendilerini savunduu ama tabiii rauf kendisi bi yorum yapıyormuş gibilerinden davrandı ..yani kesin ali aldatıyordur nazlıyı dedi falan çevirdi lafıı nazlı da abiii yok öle bişi yokk dedi :)) ama iştee adalet ile sedat beyii kalpten götürcekti bu olay..sonraa tabiiiii olay asuuu aşkısına geri döndü kıyamam yavıııııız tuğçeye yemek yaparken asu geldi eveee ellerinde bavullar burada kalıyorum demez miii ....tabii ben seni istemiyorum falan dedi yavız ama yeni aşkısını savunmadı tabiii kıyamam tuğçe de kapyı dinledi o ara asu biri mi var deyince hayatımda yokkkkkkk dedi yaa tabii tuğçe şokta ağladı gitti kızzz..ah erkekler ah aptal yavııııııııız :))) kız kaldı bi başınaa..bi de asu pişkincee evde kalıyorum aşkımız için savaşacağım demez miiiii , kız eve yerleştiii yavuzun şimdikkk ...yavuzzzzzzzzzz a pessssssssss :dilcikar:.
şerif ise emineyle yine kavga ettiiiii ,eminenin annesine ben boşuyorum kızınızı dedii.emine nin haberi yok daha o hala şerifi seviyor ve savunuyor beni bırakmaz diyoooooooo :1closedeyes:senağlamayok yok bu emine de aklını kaybetti yasakkelimekaydirigubbakcemile3

melişimm geldimm canımm
yaa bu şerifii bize verseler de bi güzell pataklasakkkk

allahımm asu tam yüzsüz olmuss gitinn tugçele yavız sevgili olsunnnnnnn :eek:klava:

ben yatıyorumm yrn okul var gene senağlama
e bi zahmet yrnda alırım özeti yorumlarlaa :roflol:
hepinizi öptmm melişimm seni iki kere öptmm biri ilkay için :)ŞenizŞeniz

aaa niye sevmiyosun ilkayı yaa... adoş 2 nolcek:eek:klava:

kaydirigubbakcemile3ayyy ilk başlarda asu ile yavıııza çektirdiği için kısıyordum ama şimdi bayılıyorum yaaaaa ...off o ilkay hele bişi demiyor susuyor yaa adoşum da tabii oğluşunu koruyor normal olarak ..ya ben seviyorum o kadını yaa hiihiiihiiii tabii raufu da çok fenacyım çokkk :jeyyar:nazlıyı daaaaaaaaaa sırnaşık şey

X