Unutma Beni - Fox Tv

ben yatıyorumm yrn okul var gene senağlama
e bi zahmet yrnda alırım özeti yorumlarlaa :roflol:
hepinizi öptmm melişimm seni iki kere öptmm biri ilkay için :)ŞenizŞeniz

kaydirigubbakcemile3 ben de öptüm canım...yaaa ilkayı bugün bakalım kaç dk göstercekler :))) soluk benizli şey nolcekk:smiley-cool:

melis anladık sevmiyosun ilkayıda bu kadarda üstüne gitme hasta zaten bide senin yüzünden bayılır:roflol::roflol:.....yavuza gelince oda iyice gözümden düştü tuğçede öylee zavallı asuu........şaziyenin bi lafı daha vardı yaa aklıma gelmooo....melis kocan nie izlettirmedi????vallla bende saatin 15 olmasının beklomm öptüm canlarımmm:teytey:

yuppiiiiiiiiiiiii şopppppppppppppppppi :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: yandannnnnnnnn oh ohhhhhhhhhh açıklayacak ali sonundaaaaaaaaaaaa oh beee! bi terslik olmazsa ay çok sevindim beedelikafadulden/B]

kıss güllü yerim seni ben :)) zona olmuş ilkayyy ...hey allahım bugün gene fazla göstermediler bu kıs gerçek hasta heralde :KK43: vala bugün nöbetçi kocamm güllüü :)) keşke yarpak tökümü bugün olsaydı :))) tv yi elimden alamıyormuş diye söylendi bana dün maç mı ne varmışşş yorumlar mı ne tam bitti diziiiiiiiiii tutturdu islicem diye bende kk ya geldim ..ama sonra da uyumuşşşşşşş deli etti beniii madem uyucan tv karşısında bırak izleyim dizimi dimi ama :)))

AHH MELİCİĞİMM SORMAA AL BENDENDE OKADAR BENM EŞİM DEĞİL AMA K BABAM SAOLSUN ELİNDE KUMANDA AYNI ZAMANDA UYUYO BİDE TV İZLETTİRMİOO UYKUSUNUN ARASINDA AÇIYO UYANINCA BAŞKA KANALA BASIYOO YANİ FARKIM YOK SENDEN ŞEKERİMMM:sm_cool:

kayseri gülü :)) açıklayacak evet ali annesine dicek bakalım nazlı da şok geçirioo inanamadım vala ,fragmanında gösterdi bakalım inşallah pazartesi yayınlamazlar o bölümünüüüü
ayy ....asuya da pess ne yüzsüzlük yaptı bugün bee ,ama yavızzzzzzz un iyice kafası karıştıı hadi bakalım ..şerif harbi hanzooo :))) tipii yaa kıza demediğini bırakmadı ,ben olsam eminenin yerine annesiyle giderdimm..beni boşamaz diyooo ama

:kahve::smiley-cool:
melis anladık sevmiyosun ilkayıda bu kadarda üstüne gitme hasta zaten bide senin yüzünden bayılır:roflol::roflol:.....yavuza gelince oda iyice gözümden düştü tuğçede öylee zavallı asuu........şaziyenin bi lafı daha vardı yaa aklıma gelmooo....melis kocan nie izlettirmedi????vallla bende saatin 15 olmasının beklomm öptüm canlarımmm:teytey:

bugün fırsatçı orman kaçkını dedi....:)))

bu arada çılgın şaziyenin süper kelimesini yazmadan geçemiyecm "orman kaçkını" :roflol::roflol: sevdim ya bu kadını ayrıca kızından daha güselll hoşş bi gacıdelikafadulden

[/B][/FONT]
kayseri gülü :)) açıklayacak evet ali annesine dicek bakalım nazlı da şok geçirioo inanamadım vala ,fragmanında gösterdi bakalım inşallah pazartesi yayınlamazlar o bölümünüüüü
ayy ....asuya da pess ne yüzsüzlük yaptı bugün bee ,ama yavızzzzzzz un iyice kafası karıştıı hadi bakalım ..şerif harbi hanzooo :))) tipii yaa kıza demediğini bırakmadı ,ben olsam eminenin yerine annesiyle giderdimm..beni boşamaz diyooo ama
canmcğm ölee ama yazık kızda annesine karşı korumuştu hazo yu:)))) hiçbirşeyden haberi yok hanzonun ha bire kızla didişiyooo:çok üzgünüm:

[/B][/FONT]canmcğm ölee ama yazık kızda annesine karşı korumuştu hazo yu:)))) hiçbirşeyden haberi yok hanzonun ha bire kızla didişiyooo:çok üzgünüm:

emine her şeye rağmen gitti ayağına yine bugün..bitti mi diye ama adam ne dedi : sen beni annene karşı korumadın falan...yani adam manyakk ,yazık emoşaa yazık yazıkk kaydirigubbakcemile

okudun mu bugünküleri......dur be neler yazdığımı bilmiyorum kiii kısaca yazayım mı sanaa ,,

bugün asu pişkinliğini sürdürdü ,yavızz hala tuğçe ile sevgiliyiz demedi ,asu yatağına bile girdi düşün..annesi yine bastı bunları :)) asu ,güya onu kazanmaya çalışıyor ..tabi asunun dayısı kayıp diye aradı adoşuu , bunlar panik tabiii sonra tuğçeyi aradılar derken tuğçe de yavııızın evine gitti asuya evdekiler meraklı git falan dedi :) gitti ama yavıız un kafası karıştı şimdi tuğçe seviyorum dedi ama bizim salak çocuk karışıkım dedi kıza....neseeeeeeeeeeee emine şerifin ayağına gitti tabiii yine ama oo gene laf söyledi bi ton ,yok sen beni annene karşı savunmadın da falan ,,nese boşanma davası açıyorum dedi şerif beyy....ayy delirecektim emine hala kendini savunmuyoooo yaa ne adam bu yemin ederim taş olsa çatlatır falahiii sonraa sedat bey aliye gitti yine ,, ali ise nazlı her şeyi başından beri bilyor dedi ve sedat bey şoktaaa.
ama yarın olay olcak haa ali adalete nazlının bebeği benden değil diyorrr ve nazlı da duyuyor yan odadan bakalım ama bence yine inanmazlar bunaa ....

yavızz sevmio mu tugceyiii :eek:klava:
ben yrn izleyebilcemmmm :)
yaa rüya fln olmasın sölesinler adoşaaa
asu daaa gıcık edioo beni nieysee
şeriff deme hiç cinlerim tepeme gelioo

ya bence yavıızzz bi süre bocalayacak ama tuçeye dönecek gibi geliyor ,aradı onu bugün ama işte bişi diyemedi ki ay böleee evden yastıkları atasım geldi ama :)) tuçe yavruuum ben seni seviyorum yavıııııız ama 3, kişiyim sen asuyu seçeceksin aranızdan çekliyorum falan dedi ,gururlu kızzzzzzzzzzz ama bizim oğlan da karıştı yaa anlamadım gitti beee...
kesin rüya ama yok yok deği sanki nazlı yan odada duyunca şoka giriyor ağlıyor falan adoş şaşırıyordu bilemiyorum kiiiiiiiiiii artık yarın görcezzzzz

şerif mi ayy sen mi ben mi ..o bizi temelli sinir hastası ediyor o adam yüzünden yaa bi afra bi tafraa ,, sanki paşa oğluuuu allahın orman kaçkıını işte :))

ayy kalbim durmasın yrn izlerkennn :)
pek heycanlı desenee sölesinler artıkk bizde kurtulalımm onlarda yaa :)

X