Unutma Beni - Fox Tv

anladım canım hadi hayırlısı..heheee tekrarları izlersin sen de ..ya ben anlatırım sana...merak etme sen..benim de bu sene son alttanı verirsem mezunum inşşşşşşş vala birazdan kociş gelcekkk dicek halaa oradamısın hehhehehheh ben bazen sinirleniooo yaa diyorum şerif gibi olma :))9 anlamıyor da hiihii

önceden 4,5 da mı neydi dersten çıkar koştururdum hemen izlerdim..şimdii erkene alındı bi ara izleyemedim ama şimdi evdeyiim izliyorum ...

inş canımm mezun olursunn kutlarız burdaa :)
benimde annemler dio arada hala kadınlar kulübünde msn die :)
sen anlatrsn artık bana izleyemedklerimi

hehe evli olunca karışanın yok
canım ,benim kocem maçtan geldii düşün gönderdim ve geldii ben hala burdayım heheehh :))))) yarın giremem sanırsam ..haftasonundan fırsat olmuyor kocemden..pazar gününde olmadı pzt esi ye kadar görüşürüz .=) herkeşi öptüm ben..biraz mola bana ...iyi akşamlar pztesi gene gelirim yorumlaşırızzzzzz ben burada , fox a mail mi atsam yaa tekrarlansın diyeeeeeee hee öle yapam bi ara hadi bb

yahu ne oldu bu dizye
ali söyledimi nazlının yediği nananelri yazsın biri ya:8

nerdeee ali ve ilkay hala aynı yerdeler hatta gözden düştüler bana göre..şimdi emine ve şerif olayı var..boşanmaları gündemde...mirmirmirmir

melişiimm izledin mii izlediysen anlatsanaa ben dün izledimde bugün izleyemedimm

salak ya bunlar
mallar
niye söylemiyorlar ben anlamdım
ulan aileni kaybetmeye değer mi..
çocuğu söyleme ama aldattı de enazından
bak herkes nasıl hak vercek!
hay allahım ya!

ilkayın rezil olması hiç önemli değil...
aman nazlı hanım rezil olmasın...ne büyük bi saçmalık bu yaa
göz göre göre sevdiğin kadının haksız yere bunları yaşamasına
nasıl izin verirsin, oyacam ben bu aliyi....

vala yaaa
ilkay da sölemeye diyoya ali yeee
Allah aşkına kim bu kadar sabırlı ve ii olabilir kii :eek:klava:

ben olsam en başından söylerdim :)))
hiç çekemem valla o kadar atraksiyonu..
nazlının sinsi hallerini..
herkese rezil ederdim onu valla...

pohkunu çıkardılar afedersiniz
niye söylemiyor ki
böyle uzamaz bu olay
asu ne yapcak bakalım
döndü

canım adalet kadını , ilkayın yanına gidip konuşunca ilkay bayıldı tabee , sonra ali ile hastaneye götürdüler ..biraz adalet ilkay ile ilgilndi açıkçası amaa yine de kızıyor ilkaya..nazlı daa sözüm onaa ilkayı hastanede ziyaret etmeye gidince adalet ile sedat bey arkasından gittiler ki aliyi de orada görmesini engellemek için ..tabiii nazlı ilk defa görüyormuş gibi bunları görüncee hastaneden çıktı gitti adalet kadınım tabiiii üzülüyor ...ah bilmiyorlar ki gerçeğii..nese yavuz ile tuğçe dee yakın olmak için çaba gösteriyorlar amaaaaaaaaaa olayyyyy asu geldiii hem de yavuzun evinee ona sürpriz yapacakkk sözüm onaa.yavuz da tuğçe için evde hazırlık yapıorr geleniin asu olduğunu görünce ne olcak bakalım bugün....bi dee emine annesine şerif ile evli olduğunu söyledi annesi şoktaaa ..şerif ise emineye yine hakaretler etti ve boşanmak için avukata gitti salakkkkkk adam...böle canım bakalım bu gün neler olcak.....

malibu kıss dün yoktum evde ondan yazamadım bu sana ösel :))))) asu da döndüüü aşkımm görünce beniii şaşırcak dedi durdu bakalım harbi şoka giren kendi olcak da haberi yyok :))

Son düzenleme:
melişimm canımsınnnnn Şeniz
kıss bugün nolduu bugünüde anlatt yaaa asu morardı mıııı ama haketti o da bıraktı gitti cocuguu
:eek:klava:

ya şu şerife çooook gıcık oluyorum su katılmamış psikopat.salak emine aşık olacak başka adam bulamadı.
şaka maka sabah kalktığımda 15.00 sabırsızlıkla bekliyorum :)

X