ıki gündür dizide olan saçmalaıklara inanamıyorum....Tamam, bu dizi ama bu kadar da gerçek hayattan kopuk olmamalı...Hangi geri zekalı başkasının lafı ile çok sevdiği, uğruna neleri feda ettiği, nelere sabrettiği kocasından başkasının sözüyle ayrılır? Hadi boşandın, Rauf peşini bırakacak mı sanıyorsun, ne yani, benimle evleneceksin dese evlenecek misin? Önce boşatacak, sonra da parmak izli bıçağı kullanıp evlenemeye zorlayacak galiba...Bu gidişle böyle saçmalıklarla sürecek...Sonra Nermin neden kardeşini böyle kötü bir durumda bırakıyor? Rauf'a kardeşimi terket diyeceğine ses kayıtlarını kardeşine dinlet, bırak o Rauf'u terketsin.Neden hep Rauf kazanmak zorunda? Rauf'un da ilk defa Nermin'i dinleyeceği tuttu, neymiş efendim, Nermin istediği için değil, Nermin'in kardeşinin terkedildikten sonraki durumunu izleyip yıkılışını, pişmanlığını görüp zevk alacakmış, Nermin gelip ayaklarına kapanacakmış...Mış ta mışşş...Senaristlerin içinde birer Rauf ruhu olduğunu düşünmeye başladım artık...Levent salağı, Nusreti arayacağına Tuğçe'yi ara, nasıl pislik bir adam olduğunu söyle, niye kulağını 3 kere dolaştırıp gösteriyorsun?Offff,syretmeden duramıyorum ama dizi artık iyice sinirlerimi germeye başladı...Bence olayları bir an önce tatlıya bağlayıp bitirsinler bu diziyi...Sıktı artık...