Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyyy tiksinç bir bölümdü tek güzel tarafı raufla yavuzun karşılıklı menemen yiyişiydi meer ikisi de sahanda yumurtayı ekmeğe bandırarak yiyolarmışş bak allahn işine sen! Rauf bunu fark edince hamsi gözleri doldu, sonra yavuz dedi ki "rauf abi sen ne kafa adammışsn ole.... Annem burda olsa yine başlardı kime çektin sen diye..." filan tabi yauvz bole dedikçe rauf bi fena oluooo öküz rauf gidip çocuğunn anasıyla konuşsanaaa amaaan o salak nazan da dedi ki ablasına: "Abla iyki raufa yavuzun babası olduğunu söylememe izin vermedn o ikimizi de haketmiyo" dedi. İki kardeş barıştı yanii, o salak nazan daha hayatta gitmez raufa diyim ben sizee. Bu arada ben de yumurtyayı ekmeğe banarak yerim ne şimdi ben raufuun kızı mıyım huhahaha hani olsa ne biliim bi genetk hastalık akdeniz anemisi filan anlycam da yumurta ne alaka yaniii
Ya o ilkaya ne demelii allahn şaşkın ördeği, ali diyo seni seviorm diye, o da koca poposunu oğlana dönüp çıkıp gidiooo yuuhh
hele o mehtap hele o mehtap saçlarından yolunacak karı deil mi? Biri deyiversin banaa, eminyle şerife bayılmd bu bölümm yaa ne kadar tatlıydıllllarrr :)
özgüre kıl olduum artııık anam da anam, evladım asıl annen senin emine o büyttü senn habern yok biz kaç senedr izlioss
iirenç bi bölümdü p.tesi izleyemycem ama yemnlen üzülmüoormm