Şerifcilerrr sizi de unutmadım
Şerif mehtabn ilacı btmştr diye gitti sabahn bi kkör vakti mehtaba ilaç aldı, mehtab kapıyı açtı seksi geceliğiyle şerife içki ikram etti tam şerifi yatağa atacakken canımın içi şeker hala aradı bi kaşç palavra uydurduu yok köyden biri hasta bilmem ne şerif çıkmak durumunda kaldı. Sonra özgürle emine geldi ve gördüler mehtabı o gecelkle. Özgürün bişiden haberi yom emine hemen anladı şerif getrcekti ama ben getrdm dedi bastıra bastıra
Maehtap da buyur gel emine filan yok dedi ben raghatsz etmiyiim mehtab dedi kii özgürcüm ben çok hastaym yatıodum filan. Emine de dedi ki o halde biz seni daha fazla rahatsz etmiyiem başka bi gün gelir özgür hadi fındığım dedi ve gitti. Aslından mehtap hasta filan d eil ama şerif gelcek diye evde yalnz olmak istiyo üç paralık ucuzz orospuuu
Ondan sonracıma şerif işte cafeye gitti gece babası da orda bunlar hikmet baabyala konuşuoo hkmet babab diyo ki emne seni çok sevio filan. Ama aklında hep mehtab var öpüşme sahnesini flan gösteriolar. Sonra hikmet babanın uykusu geldi geç oldu ben gidiiim dedi. Şerif te hemen arkasndan çıktıı mehtaba gitti. Emine de evde uyuyamıoo eşrifin pijamalarını almş koyununa bole çok fenaydı o da . Hala ben çıkıyorum biliorm şerfi o kadaına gitti dedi. Şkere hala olmaz ole şey kızım sabah ola hayroıla o da naapsın yatağına geri döndü. Bu mehtap karısı güzel sexi kırmızı geceliğiyle şerifi halt etti yatağa attı orda bitti