Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli ettim son yazıdklarımla ama soyliim ben ilkay-ali muhabbetnden çok rauf nazan ilşkisine dikkat kesiliorm
bu yazdıklarım emine-şerifciler için: Bu bölümde ne oldu? Şimdi emine oturma odasındaki kanepede duran yatağı topluodu. Şker hala geldi emine kızım dün gece burda mı yattın dedi. O da dedi ki yok halacım şerif dünkü tartışmadan sonra burda yattı, dedi. Şeker hala da ekledi kızım ben sana demedim mi şerif bu gitmez doktora diye ned iye üsteleyip duruyorsun bu konuyu. Sonra emine dedi ki şeker halaya halacım şerif yanıma sokulunca bi hoş oluyorum ne biliyim falan tam bole konuşurken hooooooooop şerif çıkagelmesin mi allaaaa kızılca kıyamet koptu sen bizim özelimizi nasıl anlatrsın da falan filan. Şeker hala da dedi ki oğlum ben yabancı mıyım? Şerif de çok güzel bi lafla noktaladı konuyu:"Hala kusura bakma bu bzm emnyle özelimiz,Bu konuda herkes yabancı" dedi. Sonracığıma şerif bi hışımla evden çıkınca şeker hala da emineyi tuttu kolundan kızım bu bole olmaz gel bi hocaya gidelm okutturalım seni dedi. Bunlar gittiler mi üfürükçüye. Kızlar ben orda çok kokrtum dedim kesin hoca kılıklı herif buna tecavüz filan edecek askıntı olacak allahtan korktuğum başıma gelmedi Bi musaka yazıp yolladı bunları eve. Ondan sonra eve geldiler emine aldı muskayı yastığının altına koyuverdi. Bu muskayı da oyun oynarken özgür gördü oyuncak sandı oynamaya başladı. Sonra şerif eve kurabiyeleri almak için geldi pastahana için. Özgür nasılsın oğlum derken muskayı gördü kim verdi bunu sana annen mi dedi, özgür de yooo dedi. O sırada da şeker hala padişah macunu yapıo emineye güç kuvvet olsun diye. Özgür bunları da gördü ve duydu: şeker hala o sırada şey diyodu hadi çıkalım da ilaç yarım saat kaynasın. Sonra hikmet baba kapıya yanaştı özgür oğlum burda napıosun dedi. O da hiiiç eminelye şeker hala ilaç yapıo dedi odasına gitti. Hikmet babanın da çok fena akarnı ağrıodu "ahh canm ablam kardeşini de nasıl düşünür bana ilaç yaptı" diyerek aslında emineye yağpılmış olan ilacı bi güzel yedi
Padişah macunu bu 10dk da etkisini gösterdi. Ve nooldu tahmn edemezsnzzz koptm yaaa şeker hala hikmet babayı cıbıldak karı resmlerine bakarken yakaladı puhahahhahhahah tuh edepsizzz yaşından başından utan diye azarladı koca adamı. Sonra hikmet babanın yüzünde kırmızı kırmıızı alerji çıkmaya başladı. Barbarosla şerif de geldi eve hikmet baba bu ne hal, işte ilacı içtkten sonra bole oldu. Eee baba ne ilacıymış bu işte bu diyerek kavanozu gösterdi. barbaros hemen anladı senii kart zampara diyee başladı gülmeye şerif olanları öğrendi bunları emineyle şekr halanın yaptığını sinirlendi çıktı evden mehatapla birlkte yürümeye başladılar sonra bitti
bugün ne oldu izleyemedimde?