- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilkay'a yazık ya o durumda kimsenin olmasını istemezdim.Düşünsenize yeni evlisiniz evliliğinizin en güzel günleri eşinizin eski karısından olan bebeğine bakmak zorundasınız.Hani bebek büyük olsa 4-5 yaşlarında neysede tam sevişcekler mesela bebek zırlıyo
bu arada nermn aldı başını gittii nereye gitii bilmios ama dedktif tuttu rauf ve ilkayı gözetlemesi için.İyi de yaptı bence kesin dedktf yaklalıycak bunları.
Acc to my opinion yani bana göre olaylar şöyle gelişecek. Hatırlayın geçen bölüm ilkay bebeğin eve gelmesini istememeişti haklı olarak bebek deddiğin anasını yanında olcak felsefesi... Şimdii rauf da biliyo ilkayn bebeği istemdeiğini. Ali bebeği alıp eve getircek bebekle adoş ilgilencek bu bi süre sonra ilkayın sinirine dokuncak kendi de doğuramıyo ya üzülcek hep. Adoş da bi çocuk doğuramadın triplerine girecek. Aliyle ilkayı uykusuz geceler saracak. Bi süre sonra işte bunların ilşkisi bozulmaya başlayacak bu da raufun işine gelecek. Kimse kusura bakmasın ipek,i nazlının umrunda deil hiç üzülmüorum o kadına valaa...
Meliss kızz hani diyodum ya mehtaba o... diyo asıl o... nazlı çıktı iyi mi
Mehtap şerifi elde etmeye uğraşa dursun, şerif emineyi boşamaz kıyamaz ona
ilkay'a yazık ya o durumda kimsenin olmasını istemezdim.Düşünsenize yeni evlisiniz evliliğinizin en güzel günleri eşinizin eski karısından olan bebeğine bakmak zorundasınız.Hani bebek büyük olsa 4-5 yaşlarında neysede tam sevişcekler mesela bebek zırlıyo
Rauf şimdi de Nazlı'nın bebeğini kullanarak Ali ile İlkay'ın arasını bozmaya uğraşacak gibi görünüyor.Bir insan nasıl bu kadar vicdansız olabilir? Küçücük bir bebeği bile kullanmaktan çekinmiyor.
ya of nazlıya çok acıdım ya zavallı mafoldumben hep ilkay uyuzunun yüzünden o hallere geldi çok seviyo nazlı aliyi ve kıskanıyo ya