Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk bence kesinlikle aliden değil raufun bi oyunu var ayrıca ilkaya sinir oluyorum emineyede aynı şekilde şerifte mehtaba dönsün ne güzel olur:))
canım kesin dirilir :)) o da raufcuumun tanıdığı çıkar kesin :)) heheilkayn annesi varmymış ölmüştür diye tahmin ettim
unutma beniciler nerdesiniz bu sezon yavaş ilerletiyoruz sayfaları:))
Raufla Nazan'a sinir oluyorum bide Nazlı'nın anasına saçları flan ne öyle şey karısı gibi oluyor bide tip tip giyiniyolar offf delikafadulden Emine ninde Şerif bağırdıktan sonraki hallerine deli oluyorum salak salak gözlerini açıyo kocaman zaten öküz gibi gözleri var iyice açıyo bide sesi kalın daha bi kalın oluyo kötükedihüso Haa bide neydi o yavuzun yanındaki Levent mi ne onada uyuz oluyorum lan koca memlekette üniversitede okuyacak genç oyuncuyu oynayacak adam mı yokta o eşşek kadar herifi o role aldınız.Hem tipsiz hem çiko hemde dizide çapkını hovardayı oynuyo. delikafadulden insan izlerken yuh be bu tipsiz nasıl çapkın olur diye düşünmüyo değil yani töbe töbe ya
şu şerifte tam paylaşılamayan adam oldu yani ööğğğ anlayamıyorum,hele mehtabın emineye söyledikleri çok komikti sanki mahalle kavgası gibi eminede koca gözlerini açmaktan başka hiçbişey yapamadı garibim yine ince bi ses tonuyla sinirlendi:)adoşta ikili oynuyodu nazlı bastı oohhh hiç acımıyorum o kadına iyi oldu bence
nasıl ağladı adoş evladına sarıla sarıla :a015: hıçkırdı da hıçkırdı zavallı ali de inandı anası nihayetinde naapsın, atsan atılmaz satsan atılmazz o mehtabın napacağını da anlamadm ben hayır şerifi istesem alırım filan dedi ama, şerif onu öperken hiç öle demiodu yanii bence o karı hem oğlunu hem şerifi istiyoo. Emine tam salak salak salak kötükedihüso bu gidişle o kızın başına daha çokkk işler gelir çoook
ya ama kızlar nazanla raufun işine de yorum yapalım biaz :) şimdi rauf tam olarak napıoo niye nazanın peşinde hani ilkayı unutamamıştı poff kafam çok karışık tek bildiğim raufun nazanı zerre kadar önemsemediği, bi de rauf normalde otelde kalıo dimii yani nazanı eve attı gibi bişii
bence rauf ilkayın sözleri üzerine nazanla birlikte oluyo ilkay dedi ya seni kimse sevmez sen kimseyle birlikte olamazsın falan nazanda raufu sevdiğinden ve raufta bunu bildiğinden rauf nazanın aşkını kullanıyo bi nevi kendi egosunu tatmin ediyo bence,nazanda saf zaten yıllar önce rauf bunu bırakıp gitmiş ama kadın bi türlü uslanmamış işte raufun kendini kullandığını anlayamayacak kadar kör malesef