anaaam noolcak bu eminenin halii yaw koptu kayışlarıı :S garibim kime saldırcağını şaşırdı. Düğün de düğün diye tutturdu ayy kızlarrr bu eminenin ilişkiye girememe problemini acil çözmesi lazım yoksa adam gidcek elden :S o da bir erkek nihayetinde yanii. O mehtap ta sarıldı şerife filan adamı baştan çıkarmaya çalışıo mübarek ramazanda ayyhh edepsizz hoşşik naniknanik şerif te nasıl koydu lafı şeytansın sen dedi ve çıktı gitti aslanım benimm
ipek bebeğin koluna serumu takmışlar ahh canm yaa kıyamamm
zaten alinin de gözlerinden yaş aktı bi iki damla. Yani olan o günahsız yavruya oluyoo :sinifsinif:
ilkay yine çok olgun davrandı helal olsun.
Çok haklısınız kızlar. Rauf yüzde yüz nazanı kullanıyoo. Oha dedim bu bölüm. Nazanı bıraktı yatakta ne o, toplantısı varmışş hadii leen z
klava: Ne toplantısı bu sabahın bir kör vakti??
Nermin de garibim kardeşini korumaya çalışıo amaaaaa aşkın gözü kör anacım.
Bu şerifin babasına da artık bişi demiyorum adam oğlu ne derse onu yapıyoo pasiif adam yaa poffff. Baba dediğin vurur yumruğunu masaya geçirir sözünüü, şerif ise parmağında oynatıo hepsiniii
Ya bi senaryo uydurmak geldi içimden
Nazan kuşkulu bir şekilde raufu düşünmektedir. Kendi kendine acaba hata mı yapıyorum diye söylenir. O sırada Rauf gelir nazanın odasına(iş yerindeki) dalgın olduğunu anlar ve hadi dışarı çıkalım biraz açılırsın der. Nazan da iyi olur ben de çok bunalmıştım der. Yaşar kapıyı açar bu sevimli delikafadulden çift arabay biner. Sonra bunlar yemeğe bir yere giderler. Tam o sırada yavuz da sevgilisinin sınavı kazanmadığı için içine girdiği depresyonun farkına varır. Ve hadi bi değişiklk yapalım dışarda yemek yiyelim açılırsın der. Restaurtaaki nazan ve raufun yakınlaşmasına yavuz tanık olur. Yavız o sinirle masadaki bıçağı kapar ve raufun dibinde biter. Tam raufa bıçağı saplıycakkenee nazan bağırırr : "Dur, yapma o senin baban" ve bölüm biter. :hooray: