Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehhehheee yaa uyus ilkay rahat etmesin yaaaaafss.evet belliydi nazlı yı öpüceği bakışlarından...bunlar sevgili olsun nazlı da ali yi rahat braksın kaydirigubbakcemile3
ben kacırmısım ya kım optukı nazlıyı leventmı
bütün gece konyada deprem oldu uyuyamadık.diziyi izlerken uyumuşum yaw.bu dizidede bşey olmaz.nezaman ben bakmasam bişey olur.demek nazlıyla levent.leventin ilgisinden bişey olacağını anladıydım zaten.
kuzu bunlar çocukluktan arkadaşlarrr..yani leventin babası ile rauf ve babasının dostlarıymış ..aile dostları..hem de iş...ordan ama geçmişte birlikte takılıyorlarmış..öle işte..levent ve nazlı iyi oldular bence yakıştılar levent sonuçta kendisine göre olgun bi kadın peşindeydi asuyla falan olmadı,nazlıyla olur bence zaten nazlıda komplekse girmişti birini bulurda biraz morali düzelir hiç olmazsa,ya bu nazlıyla levent nerden tanışıyolardı hatırlayamadım bi türlü
geçmiş olsun canım sel,deprem valla ne oluyosa böyle Allah daha büyük felaketlerden korusun hepimizi..
geçmiş olsun canım sel,deprem valla ne oluyosa böyle Allah daha büyük felaketlerden korusun hepimizi..
öyle tabi superisi22cim, eminenin de dediği gibi şerif senin düğünün oldu ama benim düğünüm olmadı ben de telli duvaklı gelin olmak istiyorum dedi. Barbaros da dedi ya hani şerif bak bu kız senin için annesini bİle yok saydı sana geldi filan. Ama bu emine de harbi salak adam çocuklu dul bir herif üstelik sabıkalı sen taptazecik kız ne işin var bole adamın yanında?? Eminenin annesi şaziyeyi hatırladınız dimi şimdi deniz yıldızında ikbal rolünü oynuyor şuan.