Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya resmen insanı salak yerine koyuyolar ya, bu nazlının hamile olduğunu öğrendiğinde aliyle ilişkisi bile yoktu nefret ediyordu alay ediyordu aliyle. selçuk kabul etmeyince bebeği, aliye yanaştı bu sefer. yani diziyi en baştan beri izleyenler bebeğin selçuktan olduğunu bilir. diziyi iyice saçmalamak için bu neden şimdi?
ya resmen insanı salak yerine koyuyolar ya, bu nazlının hamile olduğunu öğrendiğinde aliyle ilişkisi bile yoktu nefret ediyordu alay ediyordu aliyle. selçuk kabul etmeyince bebeği, aliye yanaştı bu sefer. yani diziyi en baştan beri izleyenler bebeğin selçuktan olduğunu bilir. diziyi iyice saçmalamak için bu neden şimdi?
bu bebek nasıl aliden çıktı bende anlamadım selçuk diziden çıkınca aliden gibi gösterdiler gıcık oldum iyice aliyle mesajlaşırkende bu bebek selçuğun diyordu iyice saçmalandı sürekli kötüler kazanıyo her pisliğin altından raufun çıkmasından bıktım artık,bu arada hepimiz el birliğiyle para toplayalımda aliye bi cep telefonu alalım:))
valla dizi çığrından çıktı.hem bu aliyle ilkayın arasındakide ne aşkmış hemen yan çizdi ilkay.güveniyorum ayakları bitti.çocuk aliden bile olsa alinin aldatıldığı gerçeği var.zaten ayrılacaklardı bebek olsa bile.ozaman bunlar sevgili olmadan boşansalardıda çocuklu diye evlenmeyecekti herhalde.ay anlatamadım ne dediğimi.
valla bende bugün ilkaya sinir oldum.ali o kadar uğraştı.ne olmuş bebek alininse sevgi bittimi hemen yani
bebek selçuktan dizi başladnda nazl zaten bir aylı gebeydi ah rauf