Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence angelina jolie her daim çok güzel.makyajlı,makyajsız hic farketmz.
aynen katılıyorum... bayılıyorum bu kadınaaa.....
bence makyajsız daha bile seksi kim kardashian
ay bu kim in her hali güzel ya çok seksii giyim tarzı saçı kaşı ben en cok bunu beğeniyorum
angelina jolie mi güsel makyajsız iğrenç ya kadın ruh gibi dudaklar kocaman çizgi çizgi yarık dolu miğdem bulanıo onun dudaklarından:) bizler onların makyajlı haline bin basarız bence
Tabiki degil..Guzel kadın cok var zaten onemli ayırt edici bir ozelliginin olması..Jennifer Lopez'in kalcası,Kate Bosworth'un gözleri,Angelina Jolie nin dudakları,Halle Bery nin teni,Salma Hayek'in gogusleri....Bu unsurlarla digerlerinden sıyrılıyorlar zaten..yoksa bizim karsı komsu kızı da gayet guzel yani kaydirigubbakcemile3herkesin zevki bir olmak zorunda değil tabi :roflol: bence de angelinadan güzel sürüyle kadın var, iyice yaşlı görünüyor zaten artık şakkıdı
he bide kim kardashian ı boydan görmek lazım, efsanevi birşey, şaka gibi :roflol:
ya bu kardashianınki kalçaysa bizimkisi ne acabadelikafadulden
tabiki makyajın cok etkisi var ona katılıyorum ama katılmadıgım su,mayasında guzellik :jeyyar:yoksa makyajlada "mukemmel" bir sonuc cıkmaz,ancak "hos" olurlar.kesinlikle sana katılıyorum canım bencede görmeleri lazım boşuna bağırmıyo aralarında olan kişler makyaj güzeli bunlar diye kaydirigubbakcemile3