Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence makyajsız daha bile seksi kim kardashian
tabiki makyajın cok etkisi var ona katılıyorum ama katılmadıgım su,mayasında guzellik :jeyyar:yoksa makyajlada "mukemmel" bir sonuc cıkmaz,ancak "hos" olurlar.
Angelina kadınsa ben neyim, ben kadınsam Angelina ne ?
taş taş
ben de bu kadını beğenemedim gitti cidden
valla billa kıskanmıyom:tomato:
ama harbiden ben bu kadında bi seksapel göremiyorum yav
tamam çirkin değil hatta belki güzel ama öyle bir seksapel falan yok bana göre
dudakları güzel amaa.s
evet aynen. en kötü hallerini yakalıyor magazinciler, kadınlar esnerken hapşırırken tıksırırken vs., ışık yüzünü en kötü göstercek şekilde vurduğunda vs koyuyorlar makyajsız çirkin bunlar diye. evet adamlar toplamış seçmişler nerde çirkin varsa 'manken yapalım, oyuncu yapalım bunları' demişler.sokakta bu fotolardan çok daha güzelleri varken hemde :roflol: sırnaşık şey sanıyor musunuz bunlar ajanslara ilk gittiklerinde makyajlı gidiyorlar, hatırlamıyorum hangisi tr deki ünlü ajanslardan birinin başındaki insanın roportajı vardı 'bize geldiklerinde saç boyası bile olsa eksi puandır, tamamen doğal haline bakarız, ona göre beeğeniriz' şeklinde. ayrıca makyaj herkese de yakışmaz, yüz hatları kötüyse isteyen istediği kadar makyaj yapsın olmaz yani. :roflol:
şimdi bu kadın playboy guzeli zaten.ole charlize theron gibi bebek gibi birsey aramamak lazım..wamp bir kadın.dolgun kalca dolgun gogusler birlesinde sonuc guzel..
yok valla sadece ortalama bir güzellik ve sıfır seksapel bence -tatlicadiarzu-
sadece popoyla seksapel olsaydı ohoooo kaydirigubbakcemile2
yürüyen bir popo olarak düşünürsek olabilir boyundan aşağıya bakarsak seksi ama boyundan yukarısı ı-ıh -tatlicadiarzu-
Anacım bana da uyar kadının seksi olmaması kaydirigubbakcemile2 ama yapacak birsey yok.Dibi dusmeyecek erkek varmı bu hatuna klava:
e anacım ben de diyom ki yüzü ortalama güzel çirkin demiyorum ki
ama suratta 'gel bana ' gibi bi ifade yok
popo olayına girmiyorum surat manasız bakışlar seksi değil hatta itici
he vücut dersen tamam koca bir popo malum ben buradayım diyor
birde makyajla daha kotu olanlar var onları hic karıstırmamak lazım hihoyyyt
korku filmi için makyaj yapmış sanki ikiside makyajlı bu resimlerin ama ikinci si çok abartılı