Annem de öyleevet genellikle daha çocuksu hatlara sahip olduğundanmi ne pek yaşını göstermiyolaronlardan biride benim kimse 30 una az kalmış çocuk doğurmuş demez mesela.benim yüzümde yuvarlak sayılır
Katiliyorumlaettia casta güzel aslında ama bir tek dişleri ve üst dudağı gülünce çok gıcık görünüyor
Annem de öyleBoyu da kisa. Bodur tavuk her daim pilictir hesabi, kadin hep genc. Kimse inanmaz yasina
Ben genelde kusursuz güzelleri pek begenmem, azicik kusuru oldu mu daha hosuma giderBurda da gözlerini çok beğendim. Ama bütünde hiç hoş değilmiş.
Ben genelde kusursuz güzelleri pek begenmem, azicik kusuru oldu mu daha hosuma gider
yok ben o kadar bodur sayılmam yine topuklularla 170leri görüyom
uzun yüzler birde bana yüzdeki anlamı bozuyor gibi geliyor.Benimki de öyle isteHatta bazen yuvarlak gibi görünüyor. Yaptigim sac modeline bagli. Gamze Özcelik`in cok uzun mesela, hosuma gitmiyor benim de o kadar.
bu konuda bende tuba-cerenle hemfikirim.uzun yüzler hep itici gelmiştir banadabirde çok iri yüzler itici geliyor kadında zaten en güzeli oval yüz olmasa insanlar gerek makyaj hileleriyle gereksede saç modelleriyle yüzünü ovala yaklaştırma çabasında olmazdı dimi:44: yine bu kız o kadar değil ,öyle kadınlar varki tabiri caizse tam bir at suratlı oluyor işte en beğenmediğim kadın tipi bunlar.şuan ismini hatırlıyamadım ünlü bir manken vardı türkiye de ,adı dilimin ucunda ama çıkmıyo işte o tam bir at surat
Ay mevzusuymuş bitmek bilmedi şu uzun yüz muhabbeti .Bir tek at denmediği kalmıştı o da söylendi yani
Liv olarak söylemiyorum genel olarak söylüyorum hazal kaya fln öyle geliyo bana bu benim düşüncem.
Tamam bende Liv olarak demedim zaten .Hazal Kaya'nında mı suratı uzunmuş :44:
Ben de aslinda onu diyorumBence kızda bir kusur yok. Bütünde güzel değil dedim zaten ben. Bir sürü kadın vardır öyle. Tek tek bakınca her yeri düzgün ama çekiciliği olmayan. Zevk meselesi tabi bunlar. Bana çirkin gelen sana güzel görünür.)
Ben de aslinda onu diyorumCekiciligi var yani Kimisi vardir, yüzü orantilidir kusuru yoktur yani ama cekici degildir insanlar güzel dese bile begenmem ben Barbara Meier öyle degil, farkli bir güzelligi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?