Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

ideal bi boy, zaten incecik cok güzel kadin ya

evet boyu çok iyi 1.75 ten uzun kadını beğenemiyorum zaten genelde çok iri gösteriyor kadını ben öyle basit sıradan bir yüzü olmadıı için çok beeniyorum onu asilde daha ne olsun...

evet boyu çok iyi 1.75 ten uzun kadını beğenemiyorum zaten genelde çok iri gösteriyor kadını ben öyle basit sıradan bir yüzü olmadıı için çok beeniyorum onu asilde daha ne olsun...

evet ya. yani kisa boy da güzel degil, 1,70 mesela güzel bir boy bence vücut sanki daha orantili oluyor o boylarda ama 1,75den fazlasi hos degil gercekten. evet, asil kesinlikle ve güzel yüzlü. yapmacik da degil, süper...

<script src='http://img443.imageshack.us/shareable/?i=livtyler2.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
<script src='http://img12.imageshack.us/shareable/?i=livtyler11.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
<script src='http://img843.imageshack.us/shareable/?i=livtyler33.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
Liv`in gözleri, dudaklari, bebeksi teni

teni gözleri dudakları güzelde yüz şeklini beğenmediim için bana hitap etmiyor yüzünü biraz fazla uzun ve sivri buluyorum.

Herkesin toplarak bir yüzü olmaz değil mi Bence karakteristik ve çok hoş

yuvarlak bir yüze tabiki herkes sahip olmaz ama ben bu şekilde yüze sahip olanları beğenmiyorum mesela hazal kayanın yüz şeklide çok itici bence ama tabiki bu sadece benim görüşüm liv de birşeyler olmasa bu kadar beğenilmezdi ve bu kadar seveni olmazdı ama bence bunu güzelliğinden çok masum ve tatlı duruşuna borçlu.

Son düzenleme:
Benim de yüzüm uzun ve sivri ama cok degil Liv`inki gibi. Ben de uzun yüzü seviyorum, kendim öyle oldugum icin degil yuvarlak yüzlü de olsam severim.

bu tamamen zevk meselesi ben genelde çıkık elmacık kemiklerini sevdiin için sivri yüzü sevmiyorum ama kimisininki tatlı bir sivrilik oluyor hafif sivri ama tadında oluyor o zaman güzel diğer türlü bana hitap etmiyor.

Bence kişiye yakışması çok önemli .Liv'in gençliğinde suratı daha güzeldi şimdilerde kendine yakışmayan ne varsa yapıyor Örn: Şaçlarını yapıştırıp ortadan ayırması. Zaten yüzü uzun dahada uzun görünüyor .

Son düzenleme:
Benimki de öyle iste Hatta bazen yuvarlak gibi görünüyor. Yaptigim sac modeline bagli. Gamze Özcelik`in cok uzun mesela, hosuma gitmiyor benim de o kadar.

bu konuda bende tuba-cerenle hemfikirim.uzun yüzler hep itici gelmiştir banadabirde çok iri yüzler itici geliyor kadındazaten en güzeli oval yüz olmasa insanlar gerek makyaj hileleriyle gereksede saç modelleriyle yüzünü ovala yaklaştırma çabasında olmazdı dimi:44: yine bu kız o kadar değil ,öyle kadınlar varki tabiri caizse tam bir at suratlı oluyor işte en beğenmediğim kadın tipi bunlar.şuan ismini hatırlıyamadım ünlü bir manken vardı türkiye de ,adı dilimin ucunda ama çıkmıyo işte o tam bir at surat

Son düzenleme:
Asena´nin öyle Bir de yuvarlak yüzler daha genc gösterir. Minyon olurlar genelde.

Asena´nin öyle Bir de yuvarlak yüzler daha genc gösterir. Minyon olurlar genelde.

evet genellikle daha çocuksu hatlara sahip olduğundanmi ne pek yaşını göstermiyolaronlardan biride benim kimse 30 una az kalmış çocuk doğurmuş demez mesela.benim yüzümde yuvarlak sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…