Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

Tuğba Büyüküstün'ün o nadir bulunan gözleri ...:nazar:

i5795581_images-1-jpg

Karolina'nın saçları ve boyunun uzunluğu,yanında da Antonio var ayıks! :KK53:

$50e_e0dd7.jpg $56903_1.jpg

Sylvia Kristel. Ölüm haberiyle görmüştüm fotoğrafını yakın zamanda. Hayatımda gördüğüm en güzel kadın heralde :KK53:

Son düzenleme:
Candice Swanepoel tek kelime ile KUSURSUZ. hatta dünyanın en güzel kadını derim direkt :) fotolarında yanındaki hiçbir kadını ondan güzel bulamıyorum Adrinana Lima'yı bile :)

$candice.jpg $Candice-Swanepoel-at-Sirius-XM-Studios-3.jpg $caaan.jpg $Candice+Swanepoel+Victoria+Secret+Angels+Launch+rYLuCspFLSRl.jpg
$caannn.jpg $cann.jpg
$CANDICE-SWANEPOEL-SHORTS.jpg $candice-swanepoel_477466.jpg $can.jpg

Son düzenleme:
Candice Swanepoel tek kelime ile KUSURSUZ. hatta dünyanın en güzel kadını derim direkt :) fotolarında yanındaki hiçbir kadını ondan güzel bulamıyorum Adrinana Lima'yı bile :)

Eki Görüntüle 659416 Eki Görüntüle 659417 Eki Görüntüle 659425 Eki Görüntüle 659433
Eki Görüntüle 659421 Eki Görüntüle 659422
Eki Görüntüle 659429 Eki Görüntüle 659432 Eki Görüntüle 659415
bence kusursuz değil burnu çene yapısı ilginç gözleri güzel diyebilirim

Kelly Brook, Shakira ilk aklima gelen isimler ama no name isimler var vucut tipini begendigim
yüz olarak cok az
renkli gözlü sarisinlar 0 bedenler bana cekici gelmiyor itici geliyor

renkli gözlü olan ünlü ünsüz herkesi beğeniyorum ama candice'ın gözleri,angelina jolie'nin dudakları,adriana'nın bacakları,jenıfer lopezin poposu,miranda kerr'in suratı,kylie jenner'ın saçlarının birleşiminden oluşmak isterdim

kim kardashiannn :KK70: onuda koyalım

ben valla seviyorum bu kadının bu dişiliğini akrep burcu galiba
yüzünde evet eski hallerine bakınca acayip dolgu botoks vs. var burnu dudakları kasları hepsi yapma.Bakımlı kadın olmak bu galiba :KK70:

ben valla seviyorum bu kadının bu dişiliğini akrep burcu galiba
yüzünde evet eski hallerine bakınca acayip dolgu botoks vs. var burnu dudakları kasları hepsi yapma.Bakımlı kadın olmak bu galiba :KK70:

Bende beğeniyorum hatta bir ara bu kadınla ilgili konuda açmıştım. Ama poposu çok kocaman. Bu arada burcu Terazi. Kendine aşırı bakmasından belli oluyor zaten. Terazi kadını için güzel görünmek önemlidir. Kendimde terazi burcuyum ve çevremde çok fazla terazi burcu olduğu için özelliklerini iyi biliyorum :KK66:

X