• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

7-13.jpg

Gerçekten çok güzel bir kadınmış.Sadece kaşlarını beğenmedim ama gözleri kaşa gerek duymayacak kadar (abarttım biraz:27:) güzel.

diğer fotolarda güzel ama şu arkasında yazıların olduğu fotosunda ki halini beğenmedim ben.orda yüzü çok iri çıkmış alnıda çok geniş durmuş.sanırım saçları yakışmamış orda.diğer yüzünü saçıyla örten modellerde çok daha zarif durmuş yüzü.2 fotoğraf arasında dağlar kadar fark var.bir saç modeli insanın yüzünü nasılda değiştiriyor.aslında özü pekte güzel değil dememkki yani şöyle bir at kuyruğu yapim dese çirkin görünecek gibi

Son düzenleme:
Ben en çok arkasında yazılar olan fotoyu beğendim ve at kuyruğunun çok yakışacağını düşünüyorum. Yüz yapısı çok güzel. :31:

kaslarini bgenmedim ben de :( ama genel olarak hos bi kadinmis. arkasindaki yazilar olan fotoda bence yuzu baya buyuk gostermis. goz sekli gercekten harika.:82:

İşte o senin görüşün olduğu için ayrılıyoruz burda. :D Kız fotodan fotoya farklılık göstermiş. Birinde çirkin birinde güzel. Gerçekte görmek lazım kendisini.

Bu videoda çok çekici ve farklı mesela. :31: Çok beğendim her yerini.

[video=youtube;PW-TdWwwoZ4]http://www.youtube.com/watch?v=PW-TdWwwoZ4&feature=related[/video]

Haklisin, ama tam ayrilmiyoruz ikimiz de begeniyoruz onu :7: :16: Bence de video da cok tatli özellikle de agzi ve dudaklari hosuma gitti. Saclari dogal kizil diye biliyorum ama acaba su an sacinda boya var midir?

bu kızın yaşı biraz büyük sanırım göz etrafı çok kırışmış çünkü ama yinede çok hoş

Emily Didonato :69:

TopMusicaBlog_AnuncioAcquaDiGioia.JPG

Schermata-2010-06-22-a-10-full.01.04.jpg

Bu kız daha önce koyulmuştu buraya ama armaninin reklam filmindeki bu fotolarını göremedim
Çok çekici gözüküyor :69:

waow bu son foto muhteşem bence:16:neresini sayayım ki:21: gözler,burun,dudaklar,dişler,yüz şeklindeki ovallik ve zariflik çok çok iyi:46:bence burda fotoğraflanan ender kızlardan biri:65:

Emily Didonato benim gördüğüm en güzel model!! Fazla güzel hatta:16: Hem çekiciliği hem masumiyeti barındıran ender yüzlerden birisi:69:

Son düzenleme:
ben bu kızın resmini bir dergide arka kapakta görmüştüm ama bu kız olduğunu anlayamamıştım zaten çok güzel burda dahada güzel esmer ve mavi gözlü ikisi bir araya gelince dehşet bir şey oluyor sarışın mavi gözlü olmak gibi basit deil esrarengiz ve seksi

Son düzenleme:
bu kız açık kahve saçlı ve beyaz tenli normalde. her türlü müthiş, saçları sarı olsaydı da basit olmazdı önemli olan hatlar sonuçta. kahverengi gözlü de olsa da güzel olurdu çünkü kızın ağzı burnu göz yapısı kemik yapısı her şeyi çok güzel.

sarışın mavi gözlü olmak basitmi:19:benim en beğendiğim kadın tipidir bembeyaz duru bir yüz ve masmavi iri gözler:16:bu yorumuna katılmıyorum canım:19:

evet ben de kesinlikle katılmıyorum. ben kumral ve kahverengi gözlüyüm ama beğendiğim kadın tipi genelde açık renk saçlı ve renkli gözlüler. tabi beğendiğim kumrallar da var ve çok çok nadir esmerler. herkesin kendi zevki ayrı tabii ki, ama kimseye de basit denmemeli:20:

Ben çok güzel bulmadım niyeyse. Bir şeyler eksik ama ne çözemedim. Halbuki büyük gözler, dolgun dudaklar ve güzel bir burun güzel kadında olması gerekenler bana göre ama... Herhalde göz rengi çok itti beni. Çekici değil hiç. :19:

Ben çok güzel bulmadım niyeyse. Bir şeyler eksik ama ne çözemedim. Halbuki büyük gözler, dolgun dudaklar ve güzel bir burun güzel kadında olması gerekenler bana göre ama... Herhalde göz rengi çok itti beni. Çekici değil hiç. :19:

aslında gözleri büyük değil hatta standartların altında denebilir.biraz küçük ve hafif çekik.en güzelide rengi tıpkı bir sibirya kurdu gibi buz mavisi :16:seksi hava vermiş bu renk:46:zaten bu renk göz çok sık karşılaşılmıyor mavilerde.kesinlikle ayrıcalık olduğunu düşünüyorum.tabi zevkine saygı duyuyorum seninde.böyle farklı zevkler olması güzel aslında.özellikle seninle çok ayrı zevklere sahibiz gibi geliyor bana:7:son mesajlara dikkat edince bunu görebildim gibi:1:

Yok bence gayet büyük göz sınıfına girer. Zevklerimiz kesinlikle farklı. :44: Ben sarı mavi ikilisini hiç sevmem mesela. Heaa tabi bazı istisnalar vardır. Ama ben beyaz ten koyu renk saç hastasıyım daha çok. Gözleri de ela ya da yeşilimsi tercih ederim. Daha önce de belirtmiştim çok kez, benim için en ideal ve mükemmel surat Petek Dinçöz'ünki. Sevmeyeni, beğenmeyi çok fazla ama onun burnu da dudakları da gözleri de benim hayalimde çizdiğim muhteşem kadın tipine çok uyuyor. Tabi son hallerinden bahsediyorum. Estetikli halleri yani. Bakmaya doyamadığım biri o. :31::31:

Bu kızın göz rengi herkeste olmayan bir renk dediğin gibi ve ayrıcalık tabi ama bütün olarak harika görünmedi gözüme. Çünkü başka fotoğraflarını da inceledim ve oldukça vasat olanlarına rastladım. Diğer sayfaya koyduğum fotoda enfes ama o genç hali sanırım ondan öyle güzelmiş. Şimdilerde o kadar hoş değil. Bazı moda çekimi fotolarında özellikle, ağzı çok büyük kalmış yüzüne göre. Tabi ki zevk meselesi işte. :7:

canım Emily Didonato fotoların hepsinde aynı yaşta çünkü henüz 19 yaşında 1991 doğumlu:9: ve geçen sene tanınmaya başladı :)) fotodan fotoya farkediyor tabii ki ışık makyaj vs, ama videolarını bir izleyin bakmaya doyamazsınız kız resmen genetik mükemmeliyet simgesi hem de hiç müdahale görmemiş doğal:69: Petek Dinçöz komplekse girer yan yana gelseler öyle söyliyim ben sana :)))

Back