• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

küçükken çok severdim onu halada seviyorum ne isterse onu yapıyor Avril çok güzel bence:69: (eski halini daha çok beğensemde çok güzel bir gelin olmuştu)

avril23fl0.jpg

avril45eh1.jpg

avril_lavigne348_4614cdf5276e7.jpg

avril-lavigne-picture-2.jpg

img1640.htm

Avril-Lavigne.jpeg

spencer-heidi-gelinlik.jpg

%5B1%5D1842008161338_4346.jpg

arsivimage.aspx

602735_avril_lavigne_r14.jpg

Bence Avril son fotoda çok kötü. :19: Eskiden baya kötüymüş de son yıllarda daha güzel oldu.
Çocuk gibi değil de kadınsı oldu azıcık. Bir de dudak yapısı hiç hoş değil. Ama bütünde çok güzel bence de.
Ten rengi ve saçları harika.

avril_lavigne_red_li-2.jpg

Bu kadın Avril mi:53: Çok değişik geldi bayadır yeni hallerini görmediğimden olsa gerek:40: Sarı saçı sevmem aslında ama bu kadına yakışıyor modelide çok güzel saçlarının..

Ben de bu fotoyu görünce çok şaşırmıştım. Hiç beğenmezdim ama burda çok iyi göründü gözüme. Bu karelerden sonra daha sempatik bulmaya başladım artık. :31:

sarışınları genel olarak sevmem ama avril e sarı yakıştı kırık maşa ve saçına attırdığı pembe balyajda çok guzel gözukuyor.

avril hostur ya son fotolarda sac rengi cok guzelmis kullu tonu harika :69: ben cilt rengini cok begenirim avrilin. pembe ben de kullaniorm aralarda cok severim sari pembe mor hihih :71:

bence saçları muhteşem çok özeniyom rengine şekline:17:eski halini biraz vildan atasevere benzetiyorum(umarım adını doğru hatırlamışımdır:1:)dudakları gerçekten kötü benim en sevmediğim kadın dudağı tıpkı pelin karahanınki gibi:19:onunda yüzü güzel ama dudak şekli aynı böyle:69:son resim harika kırmızı ruj çok yakışmış:21:bu kızın boyu kısa gibi duruyo ama bilen varmı kaç acaba:44:

boyu 1.56 canım haklısın kısa bende bu dudak tipini hiç sevmem ama genel olarak bakınca çok tatlı:69:

kate boshowort işte budur diye bileceğim mükemmel yüzlerden biridir tek gözünün mavi diğerinin kahverengi olması ona farklılık katıyor burun yapısı çok güzel özellikle

kate-bosworth-bob-straight-chic.jpg

kate-bosworth-ponytail-chic.jpg

kate-bosworth-picture-2.jpg

kate-bosworth-elegant1.jpg

5086075968_9f632dbd7f_b.jpg

kate-bosworth-14.jpg

Son düzenleme:
kate gercekten guzel bi kiz gozleri bence harika. sac rengini ve parlakligini da her zmn begenmisimdir kirmizi ruju da harika tasimis :69:

evet kırmızı ruju harika taşıyor herkes böyle güzel taşımaz bir nicole kidman bir kate

soğuk duruşlu güzel bir kadın gerçektende:69:kırmızı ruj zaten böyle sarışın ve güzel dudaklı kadınlarda hoş duruyor bunda da öyle olmuş bence.gözlerine gelince mavi olan gözü güzel bana göre diğeri sanki problemli gibi duruyor yani sanki bir göz kusuru var gibi açıkçası ben sevmedim.zaten illa farklı olmak adına bişeyleri beğenmek hiç tarzım değil benim belki ondandır.şahsen ben olsam diğer gözümde lens kullanırdım eşitlemek adına.

kate bosworth un yüzü kesinlikle kusursuz ama kulaklarını beğenmiyorum ben. tek kusuru kulakları sanırım. istese yaptırırdı ama demek ki o rahatsız olmuyor:)

Angelina Jolienin dudaklari cok güzel

angelina-jolie-20080729-442133.jpg

Demet Akalinin cene yapisini ve özellikle elmacik kemiklerini seviyorum
demet_akalin.jpg

Nurgün Yesilcayin genel yüz hatlari ve dudaklari cok güzel
ask-ve-ceza.jpg

Tuba Büyüküstünün gözleri, kaslari, dudaklari, saclari cok güzel
Tuba-Buyukustun36785.jpg

boyunu bilen var mi ?

Rihannanin bebeksi cikolata yüzünü
rihanna-brick-wall.jpg

Iclal Aydinin gamzesini
yazar_iclal_aydin.jpg

Megan Foxun göz kas, sac, burun ve sexapelitesini
megan_fox.jpg

Son Ye Jin... :69::69: Bayıldım bu kadının güzelliğine. Özellikle A moment to remember'ı izleyen varsa ne kadar büyüleyici göründüğünü bilirler. :31::31:

Korean-actress-Son-Ye-jin.jpg

66009168138243198355135.jpg

66831131864213531419107.jpg

39930116498231734684107.jpg

1111ex1.jpg

2222222c1.jpg

35970147944805217699135.jpg

Son Ye Jin... :69::69: Bayıldım bu kadının güzelliğine. Özellikle A moment to remember'ı izleyen varsa ne kadar büyüleyici göründüğünü bilirler. :31::31:

Bu kadın muhteşem yaa:65: Personal Taste dizisindeki paspal halleri bile inanılmaz hoşuma gidiyor değil ki A moment to remember:51: Fotoğraflardaki asalete bak :69:

Back