Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

canım bencede sen daha güzelsin kendine haksızlık etme onlar ne makyajlarla sana benziyorlar sen onların makyajını yapsan onlar senin yanından bile gecemezler :)

cnm benm sizler guzel bakiorsunuz cnm valla kendi kusurlarimi biliorm tonla :) hem ben de makkajjj yapiorm cildim sorunlu malesef sempatiksalakcinni cnmin ici cok tesekkur ederim utandirmayin beni kizlar yirimmmmm sizleri kaydirigubbakcemile2:hulya:

:uhm:ay tatlicim deilmisiz herhalde baktim simdi de talep gonderdim. bilmiyorumkismile eklememisiz demek ki bana da ekliyiz die geliordu birbirimizde. :bbo:

Evet ya ekliydik biz sanki. Noldu anlamadım. :bbo:
Ayyy çok değişik bir havan var bambam. Ben de bunu seviyorum işte.
Havan olcak. Önemli olan o. Yoksa nice güzel yüzlü kadın var ortalıkta.
Ayy özellikle de platin sarısı saçlarını açık bıraktığın, dümdüz olan fotoya bayıldım.
Bence çok yakışmış sana platin. boshayallersmile

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm benm sizler guzel bakiorsunuz cnm valla kendi kusurlarimi biliorm tonla :) hem ben de makkajjj yapiorm cildim sorunlu malesef sempatiksalakcinni cnmin ici cok tesekkur ederim utandirmayin beni kizlar yirimmmmm sizleri kaydirigubbakcemile2:hulya:

olur mu canım insan kendini kusurlu bulur gercekler bunlar :)

Tetyana Puskin'in profili cidden müthişmiş yaa... senağlama
Önden o kadar da beğenmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bide her açıdan aynı duruyoo..benim burnum soldan güzel sağdan daha değişik nasılsa anlayamadım.iki taraftan çok farklı çıkıyoo:uhm:

çok güzelmiş bu kız göz-kaş-burun çok çok beğendim.

ben de annamadim canikom aramiza mi giriyiiiler ya haehaueuehehe sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan havalancam ben boole kizlar cok tesekkur ederim cnmin ici guzel sozlerin icin hepinizin ici guzel eh guzel bakinca oole gorur insan opuorm kcoaman opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ay platin icin cok tesekkur ederim cok uzun zmn kullandim artik fenalik geldi icime deistiriorm uhuhu boole begenince sizler bi huzunleniorm ama deisiklik olsun artik ne yapiyim cok ozlersem donerim bilmiyorumkismile

bence de platini çok iyi taşıyosn .çok az kişiye yakıştırıyorum ben böyle rengi.doğruya doğru ama şimdi ne diyelim bambam :)) arada insanın ruhunun okşanmasına şımartılmaya da ihtiyacı oluyor .. bu da bi ihtiyaç çekinip utanma bence çok güzelsin ve evet havan var her şeyden önce..

bu kadın sarı saçlı olsa bile beğeniyorum gayet hoş fiziği var.yüzüde çok hoş.

Son düzenleme:
ama gögüsler çook kötü yaaa sevemiyorum böyle büyük göğüs çok değişik kötü geliyo banaaa

cnm benm cok cok tatlisin gercekten cok tesekkur ederim hepinize guzel yorumlariniz icin canlarim. Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Katty Ukhanova nin bembeyaz tenini ve acik mavi gozlerini cok begeniorm. beyaz inci gibi bi kiz bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…