• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünlülerin Beğendiğimiz Uzuvları-Fotograflı

işte bu kadında herşeye rağmen güzellliğiyle milyonlarca kadını solda 0 olarak bırakıcak julia roberst gülümsemesi bakışları ve bacaklarının güzelliğiyle dikkat çekmemesi olanaksız diye düşünüyorum

Julia-Roberts.jpg

julia-roberts.jpg

julia-roberts-picture-3.jpg

04_JuliaRoberts.jpg

julia_roberts.jpg

seviyorum bu kadını...

Mariah Carey'i ilk çıktığı yıllarda (o zamanlar daha çocuktum gerçi) severdim, o zmnlar sırf sesi ile ön plandaydı...sonra herhalde yetmedi imajını değiştirsi ve inanılmaz basit bir kadın oldu bence...

bu arada gögüsleri kesinlikle estetik bence....liposuction da yaptırıyormuş...
Bambamcım sana katılıyorum gögüsleri sarkmış ama nasıl olmuş onu anlamadım, silikonlu gögüs sarkmamalı ama??? çözemedim bunu....

Uploaded with ImageShack.us

yüzünde de estetik varmış (burnunu daralttırmış) bu başarılı bir ameliyat olmuş ama...

tabi canım zayıf birinde bu kadar büyük göğüs cok zor ben normal kilolardayım benim göğüslerimde büyüktür şu an sıkıntım yok ama kilo alırsam problem olabilir benim için

buyrunnnnnnnnn yerimseniben bazi insanlarda kilo almasa da bu durum oluor sanirim. gogus kucultme onerior doktorlar oole bi durumda. senin vucuduna orantili demek ki cnmcm oole bi agri olsaydi suanda da olurdu :nazar:

barbara palvin. melek gibi kusursuz. wallpaperim herzmn barbara nin fotolari oluor. herhalde elle cizilse bu kdr guzel cizilemezdi. opuyorumnanaktan
bu hatun yuzunden saclarimi biraz daha koyultmaya kararliyim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Barbara-Palvin-7.jpg

35838lfp3.jpg

barbara-palvin-img-models-4-600x355.jpg

Barbara-Palvin-9.jpg

Son düzenleme:
buyrunnnnnnnnn yerimseniben bazi insanlarda kilo almasa da bu durum oluor sanirim. gogus kucultme onerior doktorlar oole bi durumda. senin vucuduna orantili demek ki cnmcm oole bi agri olsaydi suanda da olurdu :nazar:

barbara palvin. melek gibi kusursuz. wallpaperim herzmn barbara nin fotolari oluor. herhalde elle cizilse bu kdr guzel cizilemezdi. opuyorumnanaktan
bu hatun yuzunden saclarimi biraz daha koyultmaya kararliyim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Barbara-Palvin-7.jpg

35838lfp3.jpg

barbara-palvin-img-models-4-600x355.jpg

Barbara-Palvin-9.jpg

değişik bir havası var.güzel beğendim :)

ayy enfes enfes! çok güzelmiş.... boshayallersmile
bambamcım sana da çok güzel olur koyu saç canımmm :)))

Son düzenleme:
Mariah Carey'i ilk çıktığı yıllarda (o zamanlar daha çocuktum gerçi) severdim, o zmnlar sırf sesi ile ön plandaydı...sonra herhalde yetmedi imajını değiştirsi ve inanılmaz basit bir kadın oldu bence...

bu arada gögüsleri kesinlikle estetik bence....liposuction da yaptırıyormuş...
Bambamcım sana katılıyorum gögüsleri sarkmış ama nasıl olmuş onu anlamadım, silikonlu gögüs sarkmamalı ama??? çözemedim bunu....

yüzünde de estetik varmış (burnunu daralttırmış) bu başarılı bir ameliyat olmuş ama...

valla tatlicim ben de annamadim silikonlu gogus sarkmaz benm de bildigim kadari ile. ama bu hatunun gogus kismi govdesine oranliyinca asagida duruor. yani bu yuzden silikon yoktur die dusunuorm yag fln mi enjekte ettirdi bilmiorm. ya da kilo alinca buyuduler. ay bilemedim cnm.
bu arada karakteri bana da cok klas bi kadinmis gibi gelmior.
burun basarili olmus bence de bayanssulusmile

losttan kate yani evangeline lilly ben çok güzel buluyorum bu kızı.yüzüne çiller çok yakışıyor.
gözleri ve dalgalı saçları onu muhteşem yapıyor

pic_1208991707_7.jpg

evangeline-lilly-1024x768-21944.jpg

Evangeline-Lilly.jpg

evangelinelilly300.jpg

Evangeline-Lilly-30.JPG

ayy enfes enfes! çok güzelmiş.... boshayallersmile
bambamcım sana da çok güzel olur koyu saç canımmm :)))

yaaa ivit ya kiz cok guzel allahim nasil oldu bu kiz boole sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:nazar:
cnm benm tesekkur ederim valla bu kizi gordukce ozeniorm sacina cok. ozellikle bu fotodaki saci cok hos. zmnla bunun gibi olur umarim sacimin renginin gecisi.

bu foto eklenmisti baska topikte bu arada ama burada eklendi mi bilmiorm. sac icin ekliorm. onceden eklenmisse kizlar yazarsaniz silerim fotoyu :hulya:

Barbara-Palvin-Glamour-Hungary-September-2010.jpg

losttan kate yani evangeline lilly ben çok güzel buluyorum bu kızı.yüzüne çiller çok yakışıyor.

boshayallersmileboshayallersmile bence de tamamen katiliorm. fizigini cok erkeksi bulanlar olabilir ama ben ona cok yakistiriordum ona gidior o guclu kollar valla. sempatiksalakcinni karizmasi da olan bi hatun ve cok guzel bakior bence. ciller goz rengi goz bicimi cok hos.

boshayallersmileboshayallersmile bence de tamamen katiliorm. fizigini cok erkeksi bulanlar olabilir ama ben ona cok yakistiriordum ona gidior o guclu kollar valla. sempatiksalakcinni karizmasi da olan bi hatun ve cok guzel bakior bence. ciller goz rengi goz bicimi cok hos.

başkasında kötü durabilir bu fizik evet ama bu kıza yakışıyor :))

ayyy evet çok hoştur bu kadın....lost ta makyajsız hali bile süperdi hele bir de göz makyajı yapınca şahane oluyor aklinialirimsmile

yaaa ivit ya kiz cok guzel allahim nasil oldu bu kiz boole sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:nazar:
cnm benm tesekkur ederim valla bu kizi gordukce ozeniorm sacina cok. ozellikle bu fotodaki saci cok hos. zmnla bunun gibi olur umarim sacimin renginin gecisi.

bu foto eklenmisti baska topikte bu arada ama burada eklendi mi bilmiorm. sac icin ekliorm. onceden eklenmisse kizlar yazarsaniz silerim fotoyu :hulya:

vaauuuv süper saçlar...canım sana da çok güzel olacak bu renk zaten, yüzün bebek gibi opuyorumnanaktan

canım ben seni biraz selma ergeçe benzettim bu renk saç sana çok yakışacaktır bencede :)

ayyy evet çok hoştur bu kadın....lost ta makyajsız hali bile süperdi hele bir de göz makyajı yapınca şahane oluyor aklinialirimsmile

vaauuuv süper saçlar...canım sana da çok güzel olacak bu renk zaten, yüzün bebek gibi opuyorumnanaktan

ay evt bence de losttaki halleri de cok guzeldi makyajsiz ya da az makyajli dielim bayanssulusmile hayranlikla izlerdim hep ne hatun ama die delikafadulden

ay saclari sen de begendin sevindim benm de istedigim saclar bu tarz simdi. yavas yavas gecis yapicam isalla guzel olur zmnla. cok tesekkur ederim cnm benm guzel yorumn icin:kedi: opuyorumnanaktan

ay evt bence de losttaki halleri de cok guzeldi makyajsiz ya da az makyajli dielim bayanssulusmile hayranlikla izlerdim hep ne hatun ama die delikafadulden

ay saclari sen de begendin sevindim benm de istedigim saclar bu tarz simdi. yavas yavas gecis yapicam isalla guzel olur zmnla. cok tesekkur ederim cnm benm guzel yorumn icin:kedi: opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım ben seni biraz selma ergeçe benzettim bu renk saç sana çok yakışacaktır bencede :)

aa beni mi benzettin alla alla bunu bir kere daha duymustum onceden ben hic benzetemiorm nedense sempatiksalakcinni onun yuzu daha genis benden sansli bi hatunbayanssulusmile zaten boyuyla da dover beni hahah ama cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin tatli bi kiz severim. fizigini begeniorm ben onun bacaklari cok guzel uzun uzun boshayallersmile

Son düzenleme:
aa beni mi benzettin alla alla bunu bir kere daha duymustum onceden ben hic benzetemiorm nedense sempatiksalakcinni onun yuzu daha genis benden sansli bi hatunbayanssulusmile zaten boyuyla da dover beni hahah ama cok tesekkur ederim cnm guzel yorumun icin tatli bi kiz severim. fizigini begeniorm ben onun bacaklari cok guzel uzun uzun boshayallersmile

canım o galiba senden daha kilolu o yuzden daha geniş yüzü ama bence bariz bir benzerliğiniz var :))

canım o galiba senden daha kilolu o yuzden daha geniş yüzü ama bence bariz bir benzerliğiniz var :))

bilmiyorumkismile bilmem ki tatlicim gozlerimiz benzior sanirim
bari fotosunu ekleyeyim konustuk bu kdr onu.

selma_ergec__by_pattonmania.jpg

cilleri cok tatliymis bayanssulusmile

images

heheh bence ikisi benzior hihihih.

Son düzenleme:
Sen daha güzelsin bambam. :asigim: Yalnız okypete'ye de benzettim ben seni.
Hazır benzetiyorsak onu da ekliyeyim bari. :1:

Sen daha güzelsin bambam. :asigim: Yalnız okypete'ye de benzettim ben seni.
Hazır benzetiyorsak onu da ekliyeyim bari. :1:

hhaha cnm benm cok tesekkur ederim model kiz tabi ki de benden daha guzel ama benzetilmek bile hos sizlerin kibarligi tatligi guzeller opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyyt hahaah okyi de ekleyelim :lepi: boole guzel kizlara benzetilmek ne guzel efenim cok tesekkur ederim :hulya::hulya::asigim: yok oky hala dimi :(:bbo:

Back